Här är de nya bilderna från The Handmaid's Tale säsong fyra

Handmaid's tale säsong 4

När har säsong 4 av Handmaid's Tale premiär? Och vad kommer den handla om? Här är allt vi vet om nya säsongen av succéserien.
20 oktober, 2020

Vi vet att den fjärde säsongen av succéserien The Handmaid's Tale är på intåg efter att ha blivit framflyttad till följd av rådande coronapandemi. Men hur länge behöver vi egentligen vänta och finns det någon trailer? ELLE har samlat allt vi vet inför säsong fyra av The Handmaid's Tale.

5 fakta om The Handmaids Tale
Slå på ljud

När har nya säsongen av The Handmaid's Tale premiär?

I mars 2020 började inspelningarna av nya säsongen av The Handmaid's Tale, men stoppades bara veckor senare på grund av rådande världsläge. I början av september 2020 drog inspelningarna igång igen och nu är säsong fyra på banan igen. Enligt Bruce Miller, skaparen bakom succéserien, kommer säsongen bjuda på tio avsnitt istället för de vanliga tretton.

– Det är ett hundra procent kreativt beslut. Vissa handlingar passar bättre för tio avsnitt, berättade Miller för Hollywood-nyhetssajten Deadline.

Det sista vi har sett av Elizabeth Moss och rollkaraktären June var när hon möttes inför en livsavgörande kamp i samband med att transportera barn från Gilead till säker mark i Kanada.

Elizabeth Moss regisserar ett avsnitt i säsong fyra

Det sista vi såg av Elizabeth Moss och rollkaraktären June i säsong tre var en livsavgörande kamp när hon transporterade barn från Gilead till säker mark i Kanada. Även om mycket kring säsong fyra fortfarande förblir ett mysterium, har det bekräftats att Moss delvis tar storyn vidare på egen hand – och gör sin debut som regissör för ett avsnitt. Avsnitt tre, som hann spelas in innan lockdown i mars, är helt signerat Moss.

Nya skådespelare i The Handmaid's Tale

Utöver Elizabeth Moss (June Osborne) är det bekräftat att flera andra välbekanta ansikten kommer dyka upp i säsong fyra, bland annat Alexis Bledel (Emily Malek), Joseph Fiennes (Fred Waterford), Yvonne Strahovski (Serena Joy Waterford), Samira Wiley (Moira Strand), Ann Dowd (Aunt Lydia Clements) och O-T Fagbenle (Luke Bankole). Bland nykomlingarna ser vi Sam Jaeger (Mark Tuello), som spelade en betydelsefull roll mot slutet av säsong tre och nu blir en återkommande karaktär i nya säsongen. Mckenna Grace, som har synts i skräckserien The Haunting of Hill House, kommer synas i rollen som Mrs. Keys, fru till en Commander.

Se de första bilderna från The Handmaid's Tale säsong fyra här:

De första filmklippen från Handmaid's säsong fyra började dyka upp i början av sommaren och bestod av nytt material från inspelningarna i mars. I teasern får vi en tydlig hint om att kriget blir centralt i den nya säsongen. June gör allt för rättvisa åt sin dotter och Commander Joseph är tydlig med att de kommande veckorna blir avgörande för landets framtid. Som vi längtar!

Foto: TT.

Källa: ELLE.

LÄS MER:

Här är allt vi vet om The Handmaid's Tale säsong fyra

21 saker du kanske inte visste om The Handmaid's Tale