Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Happy Jankell om de ständiga gravidfrågorna

22 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
HAPPY JANKELL OM DE STÄNDIGA GRAVIDFRÅGORNA
Happy Jankell blev moster 2019 när systern Félice son Winston kom till världen. Nu berättar Happy om gravidfrågorna hon ständigt får, efter att hennes syster blivit mamma. ”Nu förstår jag vad kvinnor i alla tider har pratat om”, säger hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 5 snabba med Happy JankellBrand logo
TV: Se 5 snabba med Happy Jankell

Happy Jankell är just nu aktuell i tv-serien Dystopia på Viaplay, där hon spelar karaktären Frida. Dystopia är en psykologisk skräckserie, och förutom Happy ser vi även bland annat Madeleine Martin, Maja Rung och Lola Zackow i rollerna.

Men Happy Jankell har varit en självklar person i skådespelar-Sverige i flera år. Vi har sett henne i bland annat Ted – för kärlekens skull, Jordskott, Portkod och Solsidan. Och, inte bara det. Hon har nyligen debuterat som författare med boken Livlina.

Happy Jankell om sin systerson

2019 blev hennes syster Félice Jankell mamma till sonen Winston, och Happy blev moster.

Annons

– Det är fantastiskt roligt och såklart otroligt att få en ny familjemedlem vilket känns som den finaste gåva man kan få. Jag umgås mer med honom än någon annan kille – tänkte jag säga. Haha! Winston är bäst, säger Happy i en intervju med Aftonbladet.

Systrarna Happy och Félice Jankell.
Systrarna Happy och Félice Jankell.

Och hur mysigt det än är att hänga med Winston, så är hon ganska glad att hon kan lämna honom åt sin syster när det blir lite för jobbigt.

– Även fast Winston är mitt kött och blod får Flisan gärna ta honom när det blir för mycket kaos. Då är jag rätt glad för att kunna kliva åt sidan.

Annons

Happy Jankell: ”Får den frågan var och varannan dag”

Efter att Félice blev mamma så har även Happy fått frågor om hon är sugen på att skaffa barn – ja, nästan varje dag.

– Sedan Flisan blev gravid får jag den frågan var och varannan dag. Så fort man tackar nej till ett glas alkohol så är det för att man är gravid. Nu förstår jag vad kvinnor i alla tider har pratat om, säger hon i samma intervju.

Happy Jankell och Alexander Sjögren på ELLE-galan 2020.
Happy Jankell och Alexander Sjögren på ELLE-galan 2020.

Happy Jankell bor ihop med pojkvännen Alexander Sjögren, och beskriver honom också som sin bästa kompis.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons