Halsband med blod och 9 andra galna presenter kändisarna givit varandra

07 jul, 2022 
Halsband med blod, ett hologram och en resa till rymden. Det är bara några av presenterna superkändisarna givit varandra. Här är en lista på 10 galna gåvor – både när det kommer till pris och fantasi.
Annons
Fem kändisar med väldigt otippade intressen
Fem kändisar med väldigt otippade intressen

En ny morgonrock, ett par tofflor, ett kul spel eller ett halsband. Helt vanliga presenter man köper vid en högtid eller till någon som fyller år, eller hur? Men inte om man är superkänd.

Det verkar på något sätt som att en viss nivå av kändisskap medför att man behöver kliva upp några nivåer när det kommer till inköp av presenter – både i kostnad och chockfaktor.

Här är 10 galna presenter kändisar givit till varandra:

1. Megan Fox gav Machine Gun Kelley ett halsband med sitt eget blod

Att Machine Gun Kelley friade till Megan Fox med en ring som är designad för att göra ont att ta av har säkert ingen missat. Den är gjord som törnen med två enorma ädelstenar. Faktum är att Megan Fox har givit MGK en present inom samma kategori: Ett halsband innehållande sitt eget blod. I en intervju med Ellen DeGeneres berättade MGK att han fått halsbandet medan Megan var iväg och filmade.

Annons

2. Kanye West köpte ett hologram till Kim Kardashian föreställande hennes döda pappa

Innan paret Kardashian West gick skilda vägar gav Kanye West ett hologram till Kim Kardashian i 40-årspresent. Hologrammet föreställde hennes pappa Robert Kardashian som dog 2003. I en video Kim själv delat på Twitter kan man se hologramversionen av hennes pappa säga att han vakar över henne. Som tur är blev hon glad över presenten. Hon beskrev den som ”den mest omtänksamma presenten under en livstid”.

3. Beyonce köpte ett specialdesignat flygplan till Jay-Z

Efter att Beyoncé och Jay-Z fått barn, år 2012, gav hon honom ett eget flygplan i fars dags-present. För den flygplansintresserade var det ett Bombardier Challenger 850. Prislappen? 40 miljoner dollar. Enligt The Sun rymmer planet bland annat ett helt kök och dubbla badrum. Dessutom bär det självklart hans riktiga namn i röd text: S. Carter.

4. Travis Scott köpte en Ferarri till Kylie Jenner i pushpresent

Kylie Jenner har en stor bilsamling. Och på det temat valde hennes baby daddy, Travis Scott, att ge henne en pushpresent efter att paret fått sitt första barn, Stormi. Kylie fick en svart Ferrari för 1.4 miljoner dollar. Ni vet en sån med måsvingedörrar som öppnas uppåt? Bilen, som såklart kommer i limiterad upplaga, är gjord av kolfiber och har en V12-motor som går från 0 till 100 på tre sekunder.

5. Angelina Jolie köpte ett 200 år gammalt olivträd till Brad Pitt

Angelina Jolie och Brad Pitt 2010
Angeline Jolie och Brad Pitt år 2010.

År 2010, alltså flera år innan Angelina Jolie och Brad Pitt gifte sig (och senare skilde sig) gav hon honom ett olivträd i present. Det låter kanske inte så originellt. Grejen är dock den att olivträdet var 200 år gammalt. Och prislappen ska ha legat på nästan 200 000 kronor, enligt CBS. Trädet ska ha flyttats och planterats vid deras fastighet i södra Frankrike. Vad som hände med trädet efter skilsmässan är oklart.

6. Lady Gaga gav chefen sin egen spya i en påse

Lady Gaga och Ryan Murphy
Lady Gaga och Ryan Murphy' på premiären av American horror story i LA 2015.

Lady Gaga var så nervös inför första inspelningsdagen av tv-serien American horror story att hon kräktes i en plastpåse i bilen på väg dit (en Rolls Royce om någon undrar). Hon gav sedan påsen till serieskaparen Ryan Murphy.

Annons

”Han sa 'du tror att du kan äckla mig? Det kan du inte'”, sa Gaga på en presskonferens då hon berättade om den udda presenten, skriver Variety.

7. Jenna Dewan gav Channing Tatum en häst

Det här är kanske den minst galna presenten i denna lista. Men den får vara med ändå. När Channing Tatum fyllde 36 fick han en häst av sin dåvarande fru, Jenna Dewan Tatum. På Instagram delade han med sig av bilder på hästen, som adopterats och heter Cajun. Han firade med en ritt i solnedgången efter att ha blivit ansiktsmålad av parets dotter.

”Bästa födelsedagspresenten någonsin”, skrev han i ett inlägg på Instagram.

8. Cole Sprouse gav Dylan Sprouse en anatomiaffisch av en penis

Den ena av tvillingarna Sprouse verkar inte ha blivit helt nöjd med julklappen han fick av sin bror år 2017. Cole gav nämligen Dylan en plansch av en penis i genomskärning. På Twitter delade Dylan en konversation med sin bror där han rakt ut frågat vad han skulle göra med presenten. Svaret blev att han skulle hänga upp den hemma.

9. Robert Pattinson köpte en Bentley-penna till Kristen Stewart

Kristen Stewart och Robert Pattinson på premiären av Twilight
Kristen Stewart och Robert Pattinson på premiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn 2 i Berling 2012.

I 23-årspresent köpte Robert Pattinson en penna till sin dåvarande flickvän Kristen Stewart. Men det var inte vilken penna som helst. Enligt Therichest.com var pennan limited edition i vitt guld från Bentley med en prislapp på 40 000 dollar. Hon samlar på pennor och dessutom ska den ha varit graverad med årtal och orden ”From R”.

10. Katie Perry köpte en resa till rymden till Russel Brand

Katy Perry och Russel Brand 2010
Katy Perry och Russel Brand år 2010.

År 2010, samma år som artisten Katie Perry gifte sig med komikern Russel Brand, gav hon honom en resa till rymden i 35-årspresent. Den ska ha kostat nästan två miljoner kronor och för att åka skulle han behöva genomgå tre dagars intensiv träning, uppger Daily mail. Väl uppe i rymden skulle han kunna kika ut genom ungefär 40 cm stora fönster och få känna på hur det är att vara tyngdlös. Jag har finkammat internet och det verkar dock som att denna rymdresa, såhär 12 år senare, fortfarande inte blivit av...

Annons