Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Håkan Hellström släpper extrabiljetter till sommarens konserter på Ullevi

02 jan, 2017 
AvSofia Börjesson
Var du en av dem som blev utan biljett till Håkans Göteborgsspelningar i sommar? Nu får du en ny chans. Under måndagen släpps nämligen extrabiljetter till båda spelningarna.
Annons

Trycket var rekordstort när biljetterna till Håkan Hellströms sommarturné släpptes i slutet av november. Så stort att det snabbt sattes in extraspelningar på både Stockholms Stadion och Ullevi. Även biljetterna till extraspelningarna har nu sålt slut – men de som inte var snabba nog har fortfarande chansen att se sin idol på hemmaplan i sommar.

Nu har man nämligen hittat ett sätt att skapa extra publikutrymme på Ullevi, och därför släpps ett limiterat antal extrabiljetter under måndag eftermiddag till båda spelningarna, den 28 och 29 juli. Biljetterna hittar man på Ticketmaster eller via Håkans hemsida.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Det känns fantastiskt att få komma ut i landet, det ska bli så oerhört fint att få möta er allihopa, hälsar Håkan Hellström i ett pressmeddelande.

Rullande Åska blir Håkan Hellström första sommarturné på fyra år och han kommer att besöka Stockholm, Gävle, Umeå, Örebro, Karlstad, Borgholm, Malmö och Göteborg. Till konserterna i Örebro och Karlstad finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar.

Annons

Här är Håkans turnéplan för 2017:

9 juni: Stockholm, Stadion – Extrakonsert

10 juni: Stockholm, Stadion – Utsåld

16 juni: Gävle, Gasklockorna – Utsåld

17 juni: Umeå, Campus Arena

7 juli: Örebro, Brunnsparken – Fåtal biljetter kvar

8 juli: Karlstad, Mariebergsskogen – Fåtal biljetter kvar

15 juli: Borgholm, Slottsruin – Utsåld

22 juli: Malmö, Mölleplatsen

28 juli: Göteborg, Ullevi – Utsåld – extrabiljetter tillgängliga!

29 juli: Göteborg, Ullevi – Utsåld – extrabiljetter tillgängliga!

Annons