Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Håkan Hellström har släppt en musikvideo till hyllade låten Pärlor – se den här

18 nov, 2016 
AvSofia Börjesson
Albumet Du Gamla, Du Frias mest hyllade låt, Pärlor, har nu fått en passande musikvideo. Och den är inspirerad av James Brown.
Annons

Drygt två månader har gått sedan Håkan Hellström släppte albumet Du Gamla, Du Fria, och den tog omedelbart förstaplatsen på albumtopplistan.

I ett samarbete med regissören Daniel Eskils släpper nu Håkan Hellström musikvideon till Pärlor, som är en av de mest hyllade låtarna från albumet. Eskils har även regisserat För en lång lång tid och De kommer kliva på dig igen.

På Håkans hemsida berättar Daniel Eskils följande om musikvideon:

”Håkan hade sett ett enastående TV-framträdande med James Brown som idén kommer ifrån och den känslan passade väldigt bra till den här låten.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Sen var barscenen något som kom till i processen och jag gillar hur omaka de två miljöerna är. Förutom Håkan som alltid levererar med sin mimik så är jag oerhört imponerad av statisternas insats också. Alla som har jobbat med den här videon har vänt ut och in på sig själva vilket jag är väldigt tacksam för.”

Se musikvideon här:

Annons

Mer Håkan från Elle:

Annons