Hailey Biebers klockrena svar på gravidspekulationerna

Justin Beiber och Hailey Bieber

Fansen spekulerar i att Hailey Bieber är gravid efter att sett henne på röda mattan under Grammy awards. Nu sätter Mrs Bieber ner foten och kommenterar gravidryktena själv.
06 april, 2022
1:32

Efter reklamen: Hailey och Justin Biebers kärlekshistoria

(1:32)

Slå på ljud

Kärleken fullkomligt flödar under galorna som gått av stapeln den senaste tiden. Hollywoods turturduvor Hailey Bieber och Justin Biber visar ofta upp sin kärleksfulla sida framför kamerablixtarna – nu senast på Grammy awards 2022.

Hailey Biebers svar efter gravidspekulationerna

Det var dessvärre inte bara Justin och Haileys kärlek som kom på tal när bilderna från röda mattan spred sig över världen. Istället väcktes spekulationer kring att Hailey skulle vara gravid. Ryktena dök upp efter att fansen sett bilder på Hailey i hennes vita Saint Laurent klänning. Sajten Radar online skrev därefter en artikel om fansens spekulationer som de sedan delade på Instagram.

”Är det en liten #Belieber på väg? Fansen spekulerar i att Hailey är gravid efter att sett henne med vad de tror skulle kunna vara en gravidmage på Grammy awards röda matta”, skriver Radar online på Instagram till en bild på Hailey och Justin från galan.

Posten har nu kommenterats av Hailey Bieber själv – med ett minst sagt klockrent svar.

”Jag är inte gravid. Lämna mig ifred”, skriver Hailey under bilden.

Hailey Bieber fick blodpropp i hjärnan: "Läskigaste jag varit med om"

Då vill Hailey och Justin skaffa barn

Det var 2018 som Justin och Hailey blev makar och sedan dess har det tisslats och tasslats en hel del kring om och när paret vill ha barn. Hailey har tidigare varit öppen med att de inte planerar att starta en familj i nuläget då det inte passar i deras karriärer.

Justin har fullt upp med sin turné fram till mars 2023 och Hailey modellar samt lanserar sin egna hudvårdsserie Rhode. Så barn är något som får komma vid en annan tidpunkt i livet. Senast i februari 2022, svarade Hailey på frågan om barnplanerna med maken.

– Jag tror att vi helst skulle försöka bilda familj under de närmsta åren. Men det finns en anledningen till att man säger försöka, eller hur? Du vet aldrig hur lång tid den processen kommer att ta. Men absolut inga barn detta år, det skulle bli lite väl hektiskt tror jag, sa då Hailey till The wall street journal.

Källa: Elle.com Foto: TT