Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Alla gånger Hailey Bieber klätt ut sig till Britney Spears på halloween

17 okt, 2022 
Alla gånger Hailey Bieber klätt ut sig till Britney Spears på halloween
Hailey Bieber är en av kändisarna som brukar slå på stort till halloween. Minns du hennes Britney Spears-utklädnader?
Annons
Se Kim Kardashians bästa halloweenkostymerBrand logo
Se Kim Kardashians bästa halloweenkostymer

I oktober varje år går kreativiteten på högvarv hos kändisarna. Till halloween bjuds vi på den ena halloween-dräkten efter den andra i flödet och för varje år som går försöker världens största stjärnor toppa det förra. Och ofta lyckas de! Genom åren har vi bjudits på otroligt genomtänka utklädnader – ofta med referenser till aktuella nöjessnackisar. (Vem minns till exempel inte Beyoncé som Barbie, när Khloé Kardashian var Cruella de Vil, eller Lizzo som Baby yoda?)

Och en av kändisarna som brukar slå på stort till halloween är Hailey Bieber. 2021 återskapade hon några av Britney Spears mest ikoniska looks. I väntan på stjärnans kommande halloween-utklädnader tar vi en närmre titt på dessa! Enjoy!

Annons

Hailey Bieber som Britney Spears på halloween

Det var i ett Instagram-inlägg som Hailey valde att ta halloween till hjälp för att hylla en av 00-talets mest framgångsrika artister. Inte bara en eller två – utan fyra gånger. Den första looken känner vi igen från videon till ”Baby one more time”. I inlägget ser vi hur Hailey har klätt sig i den ikoniska schoolgirl-looken som Britney bar. Den grå koftan, knuten vit skjorta och såklart, två hästsvansar med flätor och rosa fjädertofsar. För många av oss var det såhär vi för första gången såg Britney i slutet på 90-talet.

Hailey Bieber som Britney Spears på Halloween

Look nummer två var den röda lackdräkten som Britney bar till videon för ”Oops! I did it again”. Hailey bar långa extensions och matchade med frostig ögonskugga för att få till den välkända outfiten.

Annons
Hailey Bieber som Britney Spears på Halloween

Efter den röda looken kunde man scrolla vidare till Britneys första omslag för tidningen Rolling Stone från 1999. Fast à la Hailey Bieber, då. Vi ser henne ligga på rosa sidenlakan och prata i telefon iklädd underkläder och skjorta samtidigt som hon håller i ett tidstypiskt Teletubby-gosedjur. Luggen? Den var såklart där.

Hailey Bieber som Britney Spears på Halloween

Hailey avlutade sedan årets halloween iklädd Britneys gamla look från videon till ”I'm a slave 4 u”, med bikinitrosor över svarta skinnbyxor och en matchande sjal knuten runt ena armen. Den starka ögonskuggan och svettig make up blev pricken över i:et.

Annons

Så reagerade Britney Spears

Britney Spears

Så, vad tyckte Britney själv om Haileys halloween-val? Artisten, som fick sitt 13 år långa förmyndarskap avslutat detta år och därför var en av 2021 års mest omskriva stjärnor, kommenterade Haileys looks på sin egen Instagram:

”Hon klädde ut sig till mig på halloween ... Jag tror att jag vann brownie points med mina barn nu!!!! Nej, men seriöst ... hur jäkla coolt är det ????”

Foto: Instagram

Annons