Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Elin Ek slog igenom som Grynet – så lever hon i dag

08 feb, 2023 
AvEmma Castman
Elin Ek som Grynet
Minns du det mer eller mindre kultförklarade tv-programmet Gryntes show? Så lever programledaren Elin Ek i dag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Tips på sevärda filmer från 2000-taletBrand logo
Tips på sevärda filmer från 2000-talet

Ta ingen skit! Ja, det var utan tvekan ett av 00-talets mest ikoniska mantra signerat ingen mindre än den sprudlande karaktären Grynet.

Elin Ek, som programledde Grynets show på SVT, vägledde unga i att våga gå sin egen väg och tro på sig själva – i alla lägen. Men vad gör hon egentligen i dag, 22 år efter premiären? Se här!

Vad gör programledaren Grynet i dag?

Elin Ek jobbar som tv-producent och programutvecklare för bland annat SVT och UR. Nyligen producerade hon till exempel humorserien Alla vi Karlssons tillsammans med Hampus Nessvold. 2022 kom Elin även ut med barnboken Athena. Till sista droppen!.

Annons

Just nu är Elin Ek dessutom aktuell i frågesportsprogrammet Alla mot alla där hon teamar upp med musikern Dregen.

Elin Eks familj

Elin bor i Stockholm tillsammans med man och två barn. Hon beskriver sig själv som en knasig, tjatig och, om sonen får säga sitt, lite pinsam mamma, något Elin berättade i en intervju med Mama förra året.

– Ofta tycker jag att jag blir för tråkig och tjatig och då försöker jag pigga upp med en knasig dans, det uppskattas inte så mycket som jag önskar! Annars försöker jag vara närvarande och vi är mycket tillsammans. Jag är nog frågvis, ganska principfast och lite lagom orolig. Om man frågar min 11-åring just nu så är jag också väldigt pinsam. Va jag? Näe.

Annons

Går det fortfarande att titta på Grynets show?

Ja, lyckligtvis går det fortfarande att streama Grynets show. På SVT Play finns sammanlagt 16 avsnitt från programmet där tittarnas egna önskevideos blandas med Grynets bästa tips. Se här!

Foto: TT

Nostalgi: Här är kändisarna som festade loss på 90-taletBrand logo
Nostalgi: Här är kändisarna som festade loss på 90-talet
Annons