Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Gravida Carina Berg och Carolina Gynning avslöjar könen på barnen

16 feb, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Gynning och Berg avslöjar könen på sina bebisar i magen!
Väninnorna Carina Berg och Carolina Gynning är gravida samtidigt, wow! Och nu avslöjar de båda vad bebisarna har för kön med hjälp av två tårtor.
Annons
Hör Gynning och Berg avslöja könet på bebisarna i sin podcastBrand logo
Hör Gynning och Berg avslöja könet på bebisarna i sin podcast

Nu är det som så, att bästa väninnorna Carina Berg och Carolina Gynning väntar barn samtidigt. Lyckan är total! Och vännerna som inte bara poddar ihop varje vecka har även nyligen sett till så att de har landställen på samma ort – i Björnrike, så sekunderna ifrån varandra blir så få som möjligt.

Carolina Gynning som har två döttrar sedan ett tidigare förhållande väntar nu sitt första barn med pojkvännen Viktor Philipson. Och Carina Berg som redan är mamma till två pojkar, väntar barn med maken Erik Berg.

Carina Berg och Erik Berg väntar en...

Tidigare i veckan avslöjade väninnorna Berg och Gynning på sociala medier att de skulle bjuda på något alldeles extraordinärt i veckans podd-avsnitt. De skulle avslöja könet på bebisarna som ligger och bakas i deras magar! De hade bett ett bageri baka två tårtor, med färgen blå eller rosa inuti – där rosa representerade flicka, och blått en pojke...

– Det kan vara så att vi redan visste könet på våra barn, men nu låtsas vi som att vi inte gjorde det, för det är mycket roligare. Så jag ska bli så överraskad när jag skär i denna tårta, säger Carina Berg i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva. Carina Berg fortsätter:

Annons

– Könsavslöjning nu från mig. Ur min snippa kommer det att komma en... vad ligger i min mage... en flicka!

I podcasten vrålar Carolina Gynning av lycka över att Carina Berg äntligen ska få en tjej – eftersom hon redan har två söner. En son med exet Kristian Luuk, och en med nuvarande maken Erik Berg. Vidare frågar Carolina Gynning sin vän om det väntas fler graviditeter för makarna Berg här framöver, varpå Berg svarar:

– Jag sa faktiskt det till Erik häromdagen att jag tror att vi stänger fabriken sen. Jag tror att det går av sig självt när man är 43, det är en självstängande mekanism här nere i mitt eget kön, svarar Carina Berg som även avslöjar att det finns ett namn till den lilla flickan, men att hon inte tänker avslöja det nu.

Carolina Gynnings tur!

När det är dags för Carolina Gynning att skära upp sin tårta, börjar först de båda två skratta helt hysteriskt, detta då innehållet i Gynnings tårta är brunt. Vilket såklart orsakar stor förvirring hos de båda damerna. Men efter ett tag kan de konstatera att fägen mellan allt det bruna – är rosa!

– It’s a girl! Det är en tjej alltså, säger Carolina Gynning samtidigt som hon börjar komma på benen igen efter sin skrattattack.

Carina Berg konstaterar att de två flickorna som komma skall kommer bli två minikopior av dem själva, ”det kommer bli en Gynning och en Berg!”.

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons