Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Elsa Hosk visar upp nyfödda dottern

15 feb, 2021 
AvJessica Rådne
Modellen Elsa Hosk, 32, och entreprenören Tom Daly har blivit föräldrar och nu visar den stolta modern upp sin nyfödda dotter. Se den söta bilden här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elsa Hosks birth storyBrand logo
Elsa Hosks birth story

Den 11 februari – lagom till Alla hjärtans dag – kom Tuulikki Joan Daly till världen.

”Den lyckligaste dagen i mitt liv var när jag fick träffa dig. Stoltaste ögonblicket i mitt liv när jag födde dig”, skrev modellmamman dagen därpå på Instagram intill en bild på sig själv, sin partner Tom Daly och den nya lilla familjemedlemmen.

I inlägget förklarade hon även varför dottern fått namnet Tuulikki Joan Daly.

”Döpt efter två starka kvinnor, min mamma och min partners mormor. Du kom till världen som en superkvinna med din näve vid ansiktet. Vi kommer att älska dig för evigt, baby Tuuli”.

Nu kommer nästa statusuppdatering där vi för första gången får se hela dotterns ansikte.

Postar bild på bebisens ansikte

Det är med en svartvit bild föreställande Elsa och bebisen liggande bredvid varandra i en mjuk och gosig säng som vi får se hur den lille har gott om hår på huvudet, knutna små händer och slutna ögon där hon sover gott intill sin mor. Elsa Hosk postade bilden på Alla hjärtans dag och skriver därför mycket passande ”My valentine” följt av fem röda emojihjärtan i tillhörande inlägg.

Annons

Kända vänner gratulerar

I kommentarerna finns flera kända vänner. Modellkollegan Victoria Silvstedt har kommenterat med ett hjärta. Carolina Gynning, själv gravid med sitt tredje barn, skriver ”Gud så gullig” och Victoria's Sectret-ängeln Alessandra Ambrosio lämnar kärlek i form av fyra röda hjärtan.

Elsa Hosk har imponerande 6,4 miljoner följare på instagram så kommentarer och gillar-markeringar fortsätter i skrivande stund att rasa in.

Vem är pappan Tom Daly?

Pappa till barnet är Elsa Hosks danske pojkvän Tom Daly som hon har varit tillsammans med sedan 2015. Daly är entreprenör och grundare av ett företag som designar solglasögon anpassade för löpning. Hosk och Daly har känt varandra i 10 års tid.

Nu återstår bara att säga stort grattis till familjen. Hurra!

Foto: TT

LÄS MER:

Elsa Hosk visar upp dotterns rum i nya lyxiga huset

Gravida Elsa Hosk berättar: Jag kommer att föda hemma

Kändisarna som är gravida och ska få barn 2021

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons