Gina Dirawi om osäkerheten kring att skaffa barn i framtiden

Gina Dirawi om osäkerheten kring att skaffa barn i framtiden

”Jag alltid tänkt att det varit trevligt med ungar”, låter Gina Dirawi sina Instagram-följare veta i en frågestund som handlar om hennes framtidstankar gällande barn.
03 februari, 2021
5 kändisar som har valt att inte skaffa barn (ELLE)
Slå på ljud

I höstas kom Gina Dirawi att bli hund-matte till den lilla kanintaxen Jannah, och nu berättar hon om sina tankar om att familjen kan växa inför framtiden. Hon har länge tänkt att det vore kul med barn – men på vilket sätt det kommer att bli är hon inte säker på.

Gina Dirawi tycker det vore nice med ungar

På sina sociala medier får Gina Dirawi frågan om hur hon tänker kring barn i framtiden, och tv-profilen och författaren svarar:

”Hmm, ja det har jag alltid tänkt varit trevligt med ungar, men är även öppen för att moderskap kan se ut på olika sätt. Tänker att det som gynnar världen bäst, det vill jag bli”.

Gina Dirawi – behöver inte vara barn jag fött själv

Trots att hon omfamnar tanken om barn, finns det dock vissa tvivel inför att skaffa barn på egen hand. Hon fortsätter:

”Om det är att bli adoptivmamma, eller föda själv eller typ ha ett hem där flera barn kan bo som inte nödvändigtvis jag har fött själv, eller om jag bara ska ha ett hem där jag sköter en massa djur”.

Gina Dirawi känner inte att världen behöver fler barn

Utöver att hon kan tänka sig att vara en mamma på ett annat sätt än att föda barnet själv, känner Gina Dirawi samtidigt inte att vår jord behöver mer människor.

”Vill ha egna barn men tycker inte världen egentligen behöver fler, så är gärna mamma på andra sätt där jag kan hjälpa. Det som ska hända ska hända liksom”, svarar hon på sin Instagram-story.

Foto: TT

LÄS MER:

Därför kan Gina Dirawi tvingas omplacera nya hundvalpen Jannah

Gina Dirawi vinner ärofyllt pris när Sveriges kvinnliga förebilder koras

Gina Dirawis besked om en comeback som programledare