Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Frickys första ord sedan uppbrottet från Cleo

14 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Fricky
I februari kom beskedet att Erik ”Fricky” Friman och Nathalie ”Cleo” Missaoui gjort slut. Nu berättar Fricky om känslorna för Cleo i ett starkt inlägg på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändispar som har gjort slut under åretBrand logo
10 kändispar som har gjort slut under året

Fricky slog igenom 2018 med låten Aqua Aura. Året därpå fick han dottern Elda tillsammans med Cleo Missaoui – som också ingått i hiphopkollektivet Random Bastards. Efter att Cleo friat till Fricky på scen under Umeå festivalen Mästerbotten, 2019, var planen att paret skulle gifta sig 2020. Men efter en pandemi och ett uppskjutet bröllop valde Cleo och Fricky istället att gå skilda vägar.

Fricky och Cleos uppbrott

I februari gick Cleo ut med beskedet att hon och Fricky inte längre är ett par efter fansen börjat spekulera om ett potentiellt uppbrott.

”Ni är så många som skriver och frågar ifall jag och Erik inte är tillsammans längre. Och jag vet att jag inte har skyldighet att svara, men för min egen skull behöver jag nog få berätta att vi inte är det. Jag älskar honom mest av allt men våra små inre själar behövde vandra vägar ifrån varandra” berättade Cleo i ett inlägg på Instagram.

Frickys ord om Cleo efter uppbrottet

Sedan uppbrottet har det varit tyst från Fricky men nu öppnar han upp om känslorna för Cleo i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Okej ”Missaoui” är ute nu och det är så jävla stort och jag ska förklara varför.. Vi är många nära vänner och familj och som har fått följa med på din resa fram till idag. Och jag är en av dom och det är jag evigt tacksam för. Jag tror vi alla kan hålla med om att det är något speciellt över släkten din, ni kan vara riktiga pain-in-the asses och jobbiga. Men samtidigt så kraftfulla, kärleksfulla och mystiska.”

”Det har vart svårt för mig att skriva om nånting vettigt sen vårt uppbrott, så att se hur du kunde gå in i det här albumet senaste året har varit väldigt speciellt. Det gör det inte mindre mäktigt när jag tänker på hur mycket du har kämpat igenom dom senaste åren. I vissa stunder till och med krälat dig fram längst marken, bara för att ställa dig upp och sen klättra upp på toppen och nu skrika från magen allt du känner och vill säga.”

”Samma mage som förövrigt var hem till vår dotter som nu bär med sig Missaoui i sitt namn vilket gör mig så jävla stolt när jag tänker på det.” skriver Fricky på Instagram.

Foto: TT, Instagram

Annons