Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Noah Schnapp och Doja Cats kärleksdrama – detta har hänt

14 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Doja Cat och Noah Schnapp
Sedan artisten Doja Cat slideade in i Stranger Things-stjärnan Noah Schnapps DM på Instagram har det uppstått en hel del drama. Vi reder ut hela händelseförloppet här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 7 serier för dig som redan sett klart Stranger ThingsBrand logo
Se 7 serier för dig som redan sett klart Stranger Things

Nyligen hörde artisten Doja Cat av sig till Noah Schnapp (som vi känner igen som Will Byers i Stranger Things) på Instagram. Anledningen var för att få tag på en av Noahs Stranger Things-kollegor som hon var intresserad av. Det hela eskalerade sedan till ett offentligt bråk på TikTok mellan Noah och Doja Cat.

Doja Cats meddelande till Noah

I förra veckan fick Stranger Things-stjärnan Noah Schnapp ett direkt meddelande på Instagram av artisten Doja Cat. Hon hoppades på att Noah kunde hjälpa henne att para ihop henne med skådespelarkollegan Joseph Quinn som spelar Eddie Munson i Stranger Things 4.

Annons

”Noah kan du be Joseph att höra av sig till mig. Eller vänta, har han flickvän?” skrev Doja Cat.

Noahs svar blev att Doja Cat istället borde slidea in i Joseph Quinns DM på Twitter eller Instagram.

”Jag vet inte hans Instagram eller Twitter. Han har ingen DM att slidea in i”, svarade Doja och fick en länk tillbaka till Josephs Instagram med texten:

”Precis här, frun”.

Doja Cat
Doja Cat

Noah och Doja cats Bråk

Efter att Noah svarat Doja Cat publicerade han sedan deras privata meddelanden i en video på TikTok, som fick över 20 miljoner visningar. Doja Cat valde då att ge igen genom att själva lägga upp en TikTok-video där hon kallade Noahs beteende för ”orm-aktigt”.

Annons

– För att vara rättvis, så är den här killen fortfarande ett barn typ. Jag vet inte hur gammal han är men han är inte ens 21. Och när man är så ung så gör man misstag, man gör dumma saker, säger dumma saker och sabbar relationer med människor. Man gör alla de misstagen man ska göra, så man inte gör dem när man är vuxen. Jag gjorde min beskärda del av dumma grejer när jag va ung för, att inte göra dem igen senare i livet, sa hon innan hon fortsatte:

– Men att Noah gjorde det här är så otroligt socialt omedvetet och knäppt. Det är liksom på borderline-nivå, ett riktigt orm-akigt beteende, avslutade Doja Cat.

Noah Schnapp
Noah Schnapp

Noah berättar hur det ligger till

Efter att båda sedan tagit bort sina videor och skapat stor nyfikenhet kring fansen, har nu Noah berättat hur statusen mellan honom och artisten är efter det offentliga dramat.

Annons

–Hörni, allt är bra nu. Jag har bett om ursäkt och jag följer henne fortfarande och älskar hennes musik. No hard feelings, skriver Noah till en ny video på TikTok tillsammans med massa hjärtemojis.

Källa: People, Foto: TT, TikTok

Annons