Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Konstiga detaljen i alla bilder på prins Charles och prinsessan Diana

10 nov, 2022 
AvEmma Castman
Porträtt på Diana och Charles
Har du lagt märkte till något konstigt i bilderna på Charles och Diana? Det finns nämligen en udda detalj som det diskuteras flitigt om på sociala medier. Här berättar vi mer om fenomenet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Prinsessan Dianas mest minnesvärda stilögonblickBrand logo
Se Prinsessan Dianas mest minnesvärda stilögonblick

Det brittiska kungahuset har sedan lång tid tillbaka intresserat en hel värld – och den kunglighet som engagerat flest är utan tvekan prinsessan Diana. Hon var den mest fotograferade kvinnan i världen och trots att det gått över 25 år sedan hon tragiskt omkom i en bilolycka i Paris är hon fortfarande en tidlös ikon som fortsätter få nya beundrare.

Bilderna på Charles och Diana skapar förvirring

Prins Charles (numera kung) och prinsessan Diana var gifta mellan 1981 och 1996, och deras tid tillsammans finns dokumenterad på mänger av fotografier – som många innefattar en minst sagt udda detalj…

Annons
Charles och Diana poserar

På flertalet bilder ser det nämligen ut som att Charles är betydligt längre än Diana, även om så inte var fallet. Det före detta paret var båda ungefär 178 centimeter långa, vilket tydligt syns när de fotograferas ute i offentligheten.

Charles och Diana promenerar
Annons

Längdskillnaden engagerar på Twitter

Flera användare på Twitter har lagt märke till den udda detaljen, däribland Philip N Cohen som delat åtta bilder på ex-paret där det tydligt går att se den konstruerade längdskillnaden.

Inlägget har retweetats över 7 000 gånger och bland kommentarerna går det att se att många är upprörda över den minst sagt förlegade idén om att män ska vara längre än kvinnor.

Artikelinspiration: Cosmopolitan

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons