Första titten på säsong 2 av The White lotus – Tanya är tillbaka

21 jul, 2022 
The White lotus på HBO Max
Rika hotellgäster, en fortsatt romans men på en ny plats. The White lotus andra säsong är efterlängtad. I ett kort klipp får vi nu se glimtar av den kommande säsongen – och Tanya är tillbaka. OBS: Spoilervarning!
Annons
5 nya tv-serier som släpps under sommaren 2022
5 nya tv-serier som släpps under sommaren 2022

Tv-serien The White lotus hade premiär på HBO Max den 11 juli 2021 och blev tokhyllad. Redan i augusti kom beskedet att tv-serien skulle förnyas med ytterligare en säsong. Sedan dess har serien vunnit flera priser och är just nu Emmy-nominerad i flera kategorier.

Det handlar The White lotus om

The White lotus är en miniserie i form av en satirisk komedi där första säsongen utspelar sig på ett lyxhotell i Hawaii. Under en vecka får vi följa både gästerna och personalen och stämningen blir mer kaotisk för varje avsnitt. De många märkliga scenerna med dryga hotellgäster och bråkande par i paradiset kan få vem som helst att skratta rakt ut framför tv:n.

Annons
nöje
5 nya tv-serier för dig som vill skratta

Vad kommer säsong 2 av The white lotus handla om?

Redan när HBO Max gick ut med att det blir en andra säsong av The White lotus meddelade man att tv-serien kommer att lämna Hawaii. Istället kommer tittarna få följa en ny grupp gäster på en ny plats. Med ett par undantag!

Tanya och Greg i säsong två av The White lotus
I teasern som HBO Max släppt ser vi Tanya åka vespa med Greg, semesterflingen från Hawaii.

I en ny trailer, som släpptes av HBO den 18 juli, får vi en smygtitt på den kommande säsongen som kommer att utspela sig på Sicilien. I det korta klippet ser vi Jennifer Coolidge åka vespa ihop med (spoiler alert), hotellgästen Greg (Jon Gries) som hon inledde en fling med i säsong ett.

Vilka skådespelare medverkar i The white lotus säsong två?

Den nya säsongen av the White lotus är filmad i staden Taormina på Sicilien och skådisarna har släppts i omgångar. Även om Jennifer Coolidge och Jon Gries återvänder kommer vi få möta en hel del nya ansikten på resorten.

Annons

Michael Imperioli (ni vet Christopher Moltisani i The Sopranos) kommer spela karaktären Dominic Di Grasso, en man som reser med sin son Albie som nyligen gått ut college (spelad av Adam DiMarco). De har även med sig Dominics gamla pappa, Bert, spelad av F. Murray Abraham.

I trailern hälsas gästerna välkomna av Sabrina Impacciatore, som spelar den här säsongens hotellmanager.

Säsong två av The White lotus utspelar sig på Sicilien.
Säsong två av The White lotus utspelar sig på Sicilien.

Tom Hollander ska spela Quentin, en Engelsk man som reser med sina vänner och brorson. Haley Lu Richardson spelar Portia, en ung kvinna som reser med sin chef. Simona Tabasco och Beatrice Grannó ska spela två sicilianska kvinnor som umgås på hotellet.

Annons

Medverkar gör också Theo James, framför allt känd från Divergent, och Meghann Fahy, från The Bold type. Dem spelar det gifta paret Cameron och Daphne Babcock som är på semester med ett annat par, Ethan Spiller (spelad av Will Sharpe) och Harper (spelad av Aubrey Plaza, känd från Parks and recreation).

När har The white lotus säsong två premiär?

Ännu har HBO Max inte gått ut med ett premiärdatum för den andra säsongen av The White lotus. Vi väntar med spänning på äventyren på Sicilien.

Annons
Innehåller annonslänkar