Första bilderna på Sophie Turner och Joe Jonas barn

Första bilderna på Sophie Turner och Joe Jonas barn – efter hemliga graviditeten

Det är inte varje dag man får en glimt att kändisparet Sophie Turner och Joe Jonas dotter Willa. Här är ett par bilder på den snart tvååriga dottern!
19 maj, 2022
JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.Y
0:55

Efter reklamen: JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.Y

(0:55)

Slå på ljud

Nu i juli fyller dotter Willa Jonas två år, och just nu går Sophie Turner, 25, och maken Joe Jonas, 32, i väntans tider eftersom kändisparet nu är gravida med baby nummer två. Det var under Alla hjärtans dag som Sophie Turner tillsammans med maken Joe Jonas och dottern Willa var ute på en härlig promenad som gravidryktet tog fart. Gravidmagen var ett faktum, en tid efter poserar Sophie Turner nu stolt med magen i vädret på brittiska ELLEs omslag.

I intervjun som följer i ELLE, förklarar Sophie Turner att hon inte tror att dottern Willa förstår att hon är på väg att bli storasyster.

– Jag tror i varje fall inte att hon förstår det...

– Alltså, när jag pekar på min mage och frågar vad som finns där inne, då svarar hon: ”baby”. Men sedan pekar hon på sin egen mage och säger ”baby” och sedan pekar hon på sin pappas mage och säger ”baby”.

– Så jag tror att hon bara tror att en mage är en bebis, och att det är namnet för just det. Men hon är mycket klängigare än normalt, så kanske att hon anar något. För hon vill liksom ha mamma hela tiden!

Bilderna på Sophie och Joes dotter Willa

Sedan det att dottern Willa föddes har bilderna på flickebarnet varit få. Men nu har då lyckliga kändisfamiljen fastnat på bild borta i Staterna och Kaliforniens Beverly Hills. Familjen om tre, snart fyra, var ute på tur i det något för dagen o-soliga Hollywood. Det lektes i park, med barbies och andra ungar under den mysiga familjedagen.

sophie, joe, och dottern Willa i Hollywood

I juli 2020 fick kändisparet Sophie Turner och Joe Jonas sitt första barn – dottern Willa.
Och snart kommer storken med baby nummer två!

Sophie Turner och Joe Jonas första möte

Sophie Turner och Joe Jonas träffades 2016 när han turnerade med det omåttligt populära bandet Jonas Brothers i Storbritannien. Det var efter att Sophie Turner fått höra från flera håll att hon skulle klicka med mr Joe Jonas som hon till slut gav popsnöret en chans.

Sophie Turner om “att få tillbaka sin kropp" efter graviditeten

Joe Jonas och Sophie Turner under Vanity Fairs Oscars-party i Los Angeles nu i mars 2022.

De möttes upp på en bar i Camden, London, där Sophie Turner vid tidpunkten bodde med sina vänner. Det visade sig att deras gemensamma bekanta hade rätt – de klickade direkt och hon hängde med på turnén. Våren 2019 gick de och gifte sig under hemliga omständigheter i ett kapell på plats i Las Vegas efter en Jonas Brothers-konsert på Billboard Music Awards. Och nu väntar då paret på tillökning igen!

– Vi är så glada över att utöka familjen. Det är den bästa välsignelsen någonsin, säger Sophie Turner till ELLE.

Foto: TT/Instagram