Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Första bilderna på Sophie Turner och Joe Jonas barn

19 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Första bilderna på Sophie Turner och Joe Jonas barn – efter hemliga graviditeten
Det är inte varje dag man får en glimt att kändisparet Sophie Turner och Joe Jonas dotter Willa. Här är ett par bilder på den snart tvååriga dottern!
Annons
JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.YBrand logo
JOE JONAS OCH SOPHIE TURNER SÄLJER SIN LÄGENHET I N.Y

Nu i juli fyller dotter Willa Jonas två år, och just nu går Sophie Turner, 25, och maken Joe Jonas, 32, i väntans tider eftersom kändisparet nu är gravida med baby nummer två. Det var under Alla hjärtans dag som Sophie Turner tillsammans med maken Joe Jonas och dottern Willa var ute på en härlig promenad som gravidryktet tog fart. Gravidmagen var ett faktum, en tid efter poserar Sophie Turner nu stolt med magen i vädret på brittiska ELLEs omslag.

I intervjun som följer i ELLE, förklarar Sophie Turner att hon inte tror att dottern Willa förstår att hon är på väg att bli storasyster.

– Jag tror i varje fall inte att hon förstår det...

Annons

– Alltså, när jag pekar på min mage och frågar vad som finns där inne, då svarar hon: ”baby”. Men sedan pekar hon på sin egen mage och säger ”baby” och sedan pekar hon på sin pappas mage och säger ”baby”.

– Så jag tror att hon bara tror att en mage är en bebis, och att det är namnet för just det. Men hon är mycket klängigare än normalt, så kanske att hon anar något. För hon vill liksom ha mamma hela tiden!

Bilderna på Sophie och Joes dotter Willa

Sedan det att dottern Willa föddes har bilderna på flickebarnet varit få. Men nu har då lyckliga kändisfamiljen fastnat på bild borta i Staterna och Kaliforniens Beverly Hills. Familjen om tre, snart fyra, var ute på tur i det något för dagen o-soliga Hollywood. Det lektes i park, med barbies och andra ungar under den mysiga familjedagen.

sophie, joe, och dottern Willa i Hollywood
I juli 2020 fick kändisparet Sophie Turner och Joe Jonas sitt första barn – dottern Willa.
Och snart kommer storken med baby nummer två!

Sophie Turner och Joe Jonas första möte

Sophie Turner och Joe Jonas träffades 2016 när han turnerade med det omåttligt populära bandet Jonas Brothers i Storbritannien. Det var efter att Sophie Turner fått höra från flera håll att hon skulle klicka med mr Joe Jonas som hon till slut gav popsnöret en chans.

Joe Jonas och Sophie Turner under Vanity Fairs Oscars-party i Los Angeles nu i mars 2022.

De möttes upp på en bar i Camden, London, där Sophie Turner vid tidpunkten bodde med sina vänner. Det visade sig att deras gemensamma bekanta hade rätt – de klickade direkt och hon hängde med på turnén. Våren 2019 gick de och gifte sig under hemliga omständigheter i ett kapell på plats i Las Vegas efter en Jonas Brothers-konsert på Billboard Music Awards. Och nu väntar då paret på tillökning igen!

– Vi är så glada över att utöka familjen. Det är den bästa välsignelsen någonsin, säger Sophie Turner till ELLE.

Foto: TT/Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons