Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Fiona Fitzpatrick om pojkvännen Tom – då träffades de

14 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Rebecca & Fiona skvallrar om kärlekslivet!
På grund av pandemin stannade artistlivet upp totalt för dj-duon Rebecca & Fiona, men för Fiona FitzPatrick började kärlekslivet frodas. Nu tycks hon ha träffat rätt i nya pojkvännen Tom.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 svenskar som är heta i HollywoodBrand logo
7 svenskar som är heta i Hollywood

Dj-duon Rebecca och Fiona har varit igång i mer än tio år, och under tiden har de rest land och rike när de spelat inför megastora publikmassor. Men sen kom coronan – och stora spelningar har fått ställas in och dj-duon har fått lov att sätta artistlivet på paus.

Möjligen att pandemin öppnade upp för kärlek

Men för Fiona FitzPatrick har pausen kanske även gjort att hon äntligen träffat rätt – vad gäller kärlekspartner. För när hon tillsammans med sin superbästis tillika kollega Rebecca Scheja gästar den gemensamma kompisen Emilie ”Ebbis” Roslunds podcast Singelrådet – skvallras det om att Fiona träffade kärleken nu i somras.

Fiona om nya pojkvännen: ”Får mycket avlastning”

När Emilie ”Ebbis” Roslunds frågar om vilka egenskaper hennes nya kille besitter – som gjorde att Fiona föll för honom, svarar Fiona:

– Jag tycker vi är väldigt lika och att vi förstår varandra, och jag får jättemycket avlastning, säger Fiona FitzPatrick i podcasten och efter det blir det en väldans diskussion om killar de dejtat överlag.

Annons

Tidigare erfarenheter vad gäller snubbar

Och tjejerna slår fast att de tidigare dejtat en hel del killar som varit rätt sura, och som saknat egna liv. Killar som till en början älskat att följa med på Rebecca å Fionas grejer – men plötsligt insett att ”det här var inte så kul” och att killen plötsligt ”inte mår så bra”. Och att de varit tvungna att inta en slags mammaroll, där man ska dra upp en snubbe. Vilket historiskt sett för tjejerna inte fungerat så bra...

– Man tror att man bara servar och hjälper till med en massa arbete. Men så visar det sig att man bara puttar den personen längre och längre bort in i helvetet, säger Fiona och Emilie ”Ebbis” Roslund skriver under på det:

– Man tror man investerar i nått som ska ge utdelning, aha ja då är det plötsligt mitt fel, säger Ebbis och menar att all den här hjälpen man bistår med – bara resulterar i att man får en bortskämd pojkvän.

Rebecca Scheja och Emilie ”Ebbis” Roslund är i dagsläget singlar.

Annons

Dåliga partners kan vara bra erfarenheter

Både Emilie ”Ebbis” Roslunds och Rebecca Scheja slår fast att ”kvinno-människor” oftast analyserar mer än de män som de tidigare dejtat, och att polletten faller ner betydligt senare hos snubbar.

– Det har väl tagit fram tills nu att ta reda på vad man vill ha, säger Fiona och poängterar att alla dåliga relationer man tidigare haft egentligen är bra eftersom man då lärt sig något av det.

Ebbis och Rebecca är mäkta imponerade av pojkvännen Tom

Emilie ”Ebbis” Roslunds och Rebecca Scheja säger att de är överimponerade över hur fin hennes nya pojkvän Tom är, och att han är så omhändertagande samtidigt som han har en stor persona och är väldigt trygg i sig själv. Och vännerna tipsar nu Fiona Fitzpatrick om att hon ska ta hand om, och förvalta sin relation med Tom. Fiona svarar upp med sin insikt:

– Jag har tänkt på det, och mycket på det här med respekt. Respekt, alltså ”Re”, att se igen. Respekt är att se igen! Och om man tittar igen, till exempel om någons beteende stör en – och då försöker se det genom dens perspektiv, igen. Då kan man ju lättare förstå det, och därför blir det lättare att omvärdera det.

Foto: TT

LÄS MER:

Little Jinder vill ta bort sina tatueringar – efter sonens födsel

Miriam Bryant: ”Ingen hemlighet att jag träffat en person”

Här är alla nominerade artister i P3 Guld 2021

Annons