Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Félice Jankell och Nils Thams hemliga bröllop

02 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Félice Jankell och Nils Thams hemliga bröllop
Snart säger Félice Jankell och Nils Tham ja till att bli varandras för alltid. I helgen hålls ett bröllop på en plats som brudparet just nu valt att hålla hemlig.
Annons
5 saker om Félice Jankell du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Félice Jankell du kanske inte visste

Snart ringer bröllopsklockorna för Félice Jankell och Nils Tham. Nils har varit gift en gång innan, med konstnären Clara Hallencreutz, men Félice har aldrig drömt om att gifta sig.

”Hittat människan i mitt liv”

Men annat är det nu, när hon står här med mannen i sitt liv.

– Nu tycker jag att det är helt fantastiskt för att jag har hittat människan i mitt liv. Och jag tycker att det är fantastiskt att få fira med sina vänner och de man älskar, sa Félice Jankell när hon gästade Titti Schulz i P4 i juni.

Annons
Nils Tham och Félice Jankell på årets ELLE-gala.
Nils Tham och Félice Jankell på årets ELLE-gala.

I radioprogrammet berättade hon om kärleken till Nils. Att han är hennes bästa kompis och att han förstår henne.

– Han är min bästa vän, och förstår mig helt. Här om dagen kom jag hem och va tyst en hel dag för att jag var ledsen för någon roll. Och då låter han mig få vara i min lilla bubbla och stör inte, för att han vet, berättade hon då.

Gifter sig i helgen

I juni vankades det möhippa för Félice Jankell, i kärlekens stad Paris. Då såg vi hur bland annat systern Happy Jankell och vännerna Oscar Zia och Julia Lyskova var på plats för att fira den blivande bruden.

Annons

Och nu är det snart dags för Félice Jankell och Nils Tham att säga ja till varandra. Enligt uppgifter till Expressen har ett stort gäng gäster från Sverige med flyg tagit sig till platsen där bröllopet ska hållas, men var det kommer att äga rum är hemligt.

Félice Jankell och Nils Tham har sonen Winston ihop, som i höst blir tre år gammal.

Happy Jankell om nya boken, ångest och att ta hand om sig självBrand logo
Happy Jankell om nya boken, ångest och att ta hand om sig själv

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons