Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

FBOY Island kommer till Sverige – ny dejtingserie som leds av Klara Elvgren

28 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Klara Elvgren programleder FBOY Island Sverige
Suktar du också efter fler svenska dejtingserier att följa? Nu görs FBOY Island i en svensk version med Klara Elvgren som programledare. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är egenskaperna som svenska singlar ogillar mestBrand logo
Här är egenskaperna som svenska singlar ogillar mest

HBO Max bekräftar nu att dejtingserien FBOY Island kommer till Sverige.

– En viktig del för vår lokala produktion av Max Originals är att öka utbudet av unscripted-innehåll. Att skapa lokala versioner av Max amerikanska format ”FBOY Island” reflekterar den ambitionen. Det kommer att aviseras flera spännande reality-nyheter inom de närmaste veckorna och månaderna, säger Antony Root, innehållschef på HBO Max i ett pressmedelande.

Vad handlar FBOY Island om?

Programmet utspelar sig på en ö där tre kvinnor får sällskap av en grupp män. Hälften av killarna är där för att hitta kärleken, medan andra halvan är så kallade ”fboys” med ett annat fokus än kärlek – nämligen att ta hem programmets vinstpengar.

Annons

Kvinnorna ska under programmets gång dejta männen med hopp om att finna kärleken men det gäller då att inte falla för en "fboy".

”FBOY Island” är ett socialt experiment som ställer frågan om en fboy verkligen kan förändras och om nice guys alltid kommer i andra hand?”, skriver HBO Max i pressmeddelandet.

Klara Elvgren programleder FBOY Island Sverige

Så vem har fått det stora uppdraget att programleda den nya dejtingserien? Jo, det är influencern, entreprenören och youtubern Klara Elvgren, även känd som Tanbyklara.

På Instagram skriver hon om glädjen över att få ta sig an rollen som programledare.

”BAAAAAAAM!!!!!! Äntligen kan jag berätta att jag är programledare för FBOY ISLAND. Känner mig taggad och jag är så redo att kicka igång denna nya resa”.

När har FBOY Sverige premiär?

Den första säsongen av FBOY Sverige kommer bestå av tio avsnitt men än finns inget premiärdatum. Inspelningarna verkar däremot vara i full gång så kanske behöver vi inte vänta allt för länge.

Det är inte bara Sverige som nu gör en egen version av konceptet, även Danmark, Spanien och Nederländerna har fått grönt ljus av Elan Gale som är upphovsman till formatet.

Foto: Linus Hallsenius/HBO Max.

Annons