Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Fansens teorier: ”Miley Cyrus har lurat oss i flera år”

28 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Miley Cyrus
Miley Cyrus blev världskänd genom Disneys tv-serie Hannah Montanta 2006. 2013 blev sedan startskottet på en storslagen musikkarriär under hennes egna namn, men nu är fansen övertygade om att stjärnan skaffat ett nytt alter ego – och lurat fansen i flera år.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Disneystjärnorna då och nuBrand logo
Disneystjärnorna då och nu

mMiley Cyrus fick sitt stora genombrott som 14-åring i Disney Channels Hannah Montana. I serien spelade hon karaktären Miley Stewart, som i hemlighet pendlade mellan att vara en helt vanlig tonåring, och en världsberömd popstjärna. 2013 släppte sedan Miley Cyrus egen musik för att bryta sig loss från Hannah Montana, och albumet Bangerz blev dessutom en stor succé. Sedan dess har artisten haft en framgångsrik musikkarriär och släppt hitlåtar som Adore you, 23 och senast den hypade låten Flowers. Men nu tror sig fansen att Miley Cyrus kan ha lurat dem i flera år.

Har Miley Cyrus släppt musik i hemlighet?

Enligt flera fans ska Miley Cyrus släppt musik under namnet Clara Pierce sedan 2021. Claras musik har kunnat streamas på ställen som Spotify och Apple musik, och låter exakt som Miley Cyrus, menar fansen. Ryktet tog fart efter att Clara Pierce album Down With Me släppts samma dag som Miley Cyrus Endless Summer Vacation.

Annons

”Lyssna bara på låtarna” säger ett fan på Tiktok som refererar till Clara Pierces musik. Musiken har däremot tagits bort från plattformarna, men fansen som hunnit höra låtarna är övertygade om att det är Miley.

”Hon pratar i början av låten I'll Never Hurt You Again och det är garanterat Miley Cyrus” säger användaren på Tiktok.

Är Clara Pierce egentligen Miley Cyrus?

Fansen har även gjort en djupdykning för att jämföra Clara Pierce och Miley Cyrus musik. De menar på att många av Claras låtar delar likheter med Mileys musikkatalog. Exempelvis har låten See You Again samma titel som en av låtarna på Mileys debutalbum Meet Miley Cyrus.

Pierce har även en låt som heter Without You, som är titeln på Cyrus samarbete med The Kid Laroi från 2021. Hon har även en låt som heter Sagittarius – som råkar vara Mileys stjärntecken. I låten hörs Clara Pierce sjunga texten: ”Miley, what's good now?” – en referens till Nicki Minajs kontroversiella utspel på MTV Video Music Awards 2013, och även till Mileys EP She Is Coming från 2019.

Många fans tror att Miley läckt albumet för att det ska kunna hittas. Enligt spekulationerna tror fansen nämligen att Down With Me skulle kunna vara Mileys skrotade album She is Miley Cyrus som skulle släppas 2020. Det albumet innehöll nämligen låttitlar som både Sagittarius och Not My Vibe som nu finns på Clara Pierces.

Miley Cyrus 2023.
Miley Cyrus 2023.

Miley Cyrus har inte kommenterat ryktet.

Källa: Popsugar, Foto: TT, Instagram

Miley Cyrus stilresa genom årenBrand logo
Miley Cyrus stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons