Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Fansen lyriska över Jennifer Anistons barnkommentar

13 jan, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston är nästan alltid uppskattad för sina upptåg på Instagram. Nu har en moderlig kommentar från skådespelaren fått hennes fans att jubla på nytt.
”Du skulle bli en fantastisk mamma”, skriver en person.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är superstjärnan Jennifer AnistonBrand logo
Det här är superstjärnan Jennifer Aniston

Jennifer Aniston har nog blivit van att skapa stor uppståndelse på sociala medier. I oktober 2019 lade hon ut sitt första inlägg på Instagram. Det var en bild sig själv och resten av skådespelarna från Vänner: Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer och Lisa Kudrow.

”Och nu är vi Instagram-vänner också! Hej, Instagram”, löd bildtexten.

Det genererade så mycket uppmärksamhet att hennes Instagram-profil faktiskt kraschade under trycket och låg nere under en period.

Som svar på det lade hon dagen efter det succéartade intåget upp en video när hon smashar sin telefon och kastar undan den.

”Jag lovar, det var inte meningen att ha sönder det... Tack ska ni ha för det vänliga, glitchiga välkomnandet”, skrev hon.

Sedan dess har Jennifer Aniston fortsatt sitt segertåg på Instagram. I somras delade hon en video där hon spelar biljard mot Courtney Cox. Monica-skådisen sätter kula efter kula och tycks vara en riktigt skicklig spelare – till skillnad då från Jennis Aniston som missar det mesta. Klippet hyllades rejält och har gillats av närmare 3,5 miljoner personer.

Annons

”Jag tänker nominera det här till en Oscar! Älskar er två. Vi ses snaaaart!”, skriver gemensamma kompisen och skådespelaren Kathy Najimy, känd från bland annat komediserien Veep.

Följarnas jubel över barnkommentaren

Nu öser Jennifer Anistons fans kärlek över henne igen. Den här gången är det efter en kommentar på Kate Hudsons Instagram-konto. Almost famous-skådespelaren har delat en filmsnutt på sina barn.

”Jag avbryter det här programmet om att nationen blivit galen med några väldigt söta och oskuldsfulla Fujikawa-tjejer. Aka vår framtida generation”, skriver Kate Hudson.

Jennifer Aniston kommenterar då:

”Jag kan inte sluta titta på de där små ansiktena”.

Det dröjde inte länge innan en hel drös kärleksfulla och hyllande svar ramlade in.

”Du skulle bli en fantastisk mamma”‚ lyder en kommentar.

Jennifer Aniston om att bli mamma

Jennifer Aniston har tidigare berättat att hon älskar att gosa med sina vänners barn, och att hon inte helt stängt dörren till att skaffa egna.

Annons

– Vem vet hur framtiden ser ut när det kommer till ett barn och ett förhållande – hur barnet kommer in i bilden... eller hur det inte kommer in, säger hon i en intervju med Elle från 2018, men säger också i samma intervju:

– Vi lever i ett samhälle som säger till kvinnor att vid den här åldern ska du ha gift dig, vid den här ålder ska du ha barn. Det är en saga. Det är den mallen som vi långsamt försöker bryta oss ut från.

Bild: Matt Baron/REX

LÄS MER:

Jennifer Aniston visar upp sin nya huldvalp

Jennifer Aniston hyllas för biljardvideon med Courtney Cox

Jennifer Anistons svar efter att Instagram kraschade

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons