Jennifer Anistons svar efter att Instagram kraschade – kastar telefonen

Jennifer Aniston Instagram

Jennifer Aniston + Instagram = likeraket och krasch. Vänner-stjärnans intåg i appen resulterade i så mycket intresse att henne profil plötsligt låg nere. Nu är den tillbaka och Aniston har tackat för den varma - och glappiga responsen.
17 oktober, 2019

Onsdagen den 16 oktober var en stor dag. Det var nämligen då Jennifer Aniston valde att skaffa Instagram. Sisådär ett decennium senare än alla andra (okej, 9 år, men ändå). Oavsett så är allt förlåtet, Jen!

Som första inlägg på plattformen valde hon att publicera en bild på sig själv och hela gänget från tv-serien Vänner. Faktum är att de tidigare kollegorna nyligen käkade middag ihop hemma hos Courtney Cox. Det berättade Aniston i en radiointervju med Howard Stern förra veckan.

Fick Instagram att krascha

Jennifer Anistons inträde på den sociala plattformen och hennes reunion-bild på hela gänget resulterade i en svallvåg av likes och personer som klickade på följ-knappen. Intresset var så stort att hennes profil faktiskt kraschade och tillfälligt låg nere.

Till allas stora glädje återhämtade sig Instagram och Aniston har i skrivande stund 11,7 miljoner följare. Det är nästan dubbelt så många följare som igår när vi rapporterade om hennes intåg på Instagram.

Så svarar Jennifer Aniston

Och vad vore en Instagramkrasch hos Jennifer Aniston utan ett komiskt svar? Självklart tog skådespelerskan tillfället i akt och använde tekniktrasslet för att tacka för all den fina responsen.

I ett videoklipp kastar hon sin telefon på skoj och skriver:

”Jag lovar, det var inte meningen att ta sönder Instagram… Tack hörrni, för det varma, glappande välkomnandet”.

Hittills har Jennifer Anistons två inlägg på Instagram tillsammans resulterat i över 20 miljoner likes. Det är lika mycket som alla invånare i Sverige, gånger två! Och det här är bara början!

LÄS MER:

Jennifer Aniston fick Instagram att krascha – här är anledningen

Jennifer Aniston och Reese Witherspoon i ny tv-serie

Nu kommer Vänner som Lego – bygg ditt eget Central Perk

Jennifer Lopez får pris som stilikon på årlig gala