Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Teorierna som fått fansen tro att Hailey Bieber är gravid

10 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Hailey och Justin Bieber
Efter att ett klipp fått spridning på sociala medier, tror nu fansen att Hailey och Justin Bieber väntar sitt första barn ihop. Här är anledningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

Hailey och Justin Bieber gifte sig för snart fem år sen, och nu påstår sig fans ha hittat ledtrådar om att paret väntar sitt första barn. Här är teorierna bakom gravidryktet!

Därför tror fansen att Hailey är gravid

I ett klipp på Tiktok påstod nyligen ett fan att Hailey Bieber är gravid, vilket startade ryktet på sociala medier. I videon påstår hon att Hailey och Justin åkt på semester till Bahamas för att fira sin graviditet, en så kallad babymoon, på samma ställe som de firade sin förlovning år 2018.

– Kom ihåg vart ni hörde det först. Jag har bevis, men jag kan inte visa upp det än. Hailey och Justin Bieber är på en yacht i Bakers Bay, Bahamas, och firar att de väntar barn, säger hon i Tiktok-klippet som nu raderats.

Annons

Hon påstod sedan i en annan video att en nära vän till henne arbetar på yachten Hailey och Justin semestrade på, och således fått reda på informationen.

@musicdramaaa Allegedly Justin Bieber & Hailey are pregnant and celebrating on a yacht. What do you all think, true or no? @justinbieber @haileybieber @selenagomez @kyliejenner .. . . . . . . . . #justinbieber #haileybieber #selenagomez #fyp #dramatiktok #celebritytiktok #jelena #kyliejenner #pregnant #breakingnews #fypシ ♬ original sound - MusicDramaFun

Fansens teorier kring att Bieber väntar barn

Men det är inte bara klippet som fått fansen spekulera om Hailey och Justin väntar barn. Nyligen ska Justin Biebers nära vän Cole Bennett, publicerat en bild på sociala medier, där Justins Magical Mushroom-tröja syns tillsammans med en rosa ”Team Girl”-brosch.

Fansen har även tolkat ett av Hailey Biebers Instagram-inlägg som en ledtråd. På bilden syns hon nämligen i rosa eyeliner, något hon sällan använder, samt med håret i rosa rosetter – vilket fans tror är en diskret hint om att hon ska få en dotter.

Andra har även påpekat tajmingen med att Justin Bieber ställt in sin världsturné, och tror att anledningen snarare är att han ska bli pappa än hälsoproblem, som gjort att turnén behövts pausas. Däremot finns det ännu inga bevis på att Hailey och Justin Bieber skulle vänta barn.

Källa: Your Tango, Foto: TT, Tiktok, Instagram

Annons