Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Familjen Bridgerton säsong två – Här är allt vi vet

08 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Blir det en Familjen Bridgerton säsong två? Här är allt vi vet.
Efter att Netflix-serien Familjen Bridgerton gjort succé på streamingsajten törstar nu flera tittare efter en säsong två. Men hur blir det med det egentligen? Här är allt vi vet om planerna för en Familjen Bridgerton säsong 2.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 Nya serier på Netflix i januariBrand logo
5 Nya serier på Netflix i januari

Ingen kan väl ha undgått Netflix nya superpopulära serie Familjen Bridgerton som just nu toppar listorna över mest sedda på streamingsajten. Och Netflix är minsann kaxiga vad gäller sin tilltro till serien, sajten räknar nämligen med att 63 miljoner hushåll kommer ha tittat på serien under den första månaden sedan premiären, rapporterar The Wrap. Och av de 191 länder som tillhandahåller Netflix är Familjen Bridgerton med på varje lands topp-tio-lista förutom ett – Japan!

Så den romantiska dramaserien har minst sagt lämnat ett avtryck och att tittarna nu suktar efter en säsong två av Familjen Bridgerton är föga konstigt.

Hur blir det med Familjen Bridgerton säsong 2?

Det romantiska kostymdramat, som är skapad av Chris Van Dusen och producerad av Shonda Rhimes, tar oss till 1800-talets England hos en inflytelserik familj, där dottern Daphne nu är gammal nog att hitta sin fästman.

Då serien bygger på böckerna med samma namn skrivna av Julia Quinn finns det onekligen mer för skaparna att hugga tag i om Netflix skulle efterfråga en säsong två. Och eftersom Familjen Bridgerton rullar på med en sådan fart nu – kan de ju knappast hänvisa till låga tittarsiffror gällande beställning av ytterligare avsnitt av serien.

Annons

Uppgifter: inspelningen av säsong 2 påbörjad

Netflix har ännu inte gått ut med besked kring produktionens framtid, men tidningen Womens Health har tagit del av Netflix produktionsschema. Och där stod det klart att den andra säsongen var planerad – och att man till och med hade påbörjat inspelningen på plats i Uxbridge, England. Men att man på grund av pandemin pausat arbetet. Enligt sajten Whats on Netflix kommer film-teamet återuppta inspelningarna i mars 2021!

Netflix har som redan nämt inte bekräftat att det blir en andra säsong av Familjen Bridgerton. Och det kan ta upp till tre månader efter en premiär innan de bekräftar sådant, men just nu finns det mycket lite som pekar på att det inte skulle bli en andra säsong!

Foto: TT/Netflix

LÄS MER:

Nya serierna du inte vill missa 2021

Uppgifter: Nya avsnitt av Sex and the City till HBO på gång

Allt du behöver veta om nya Netflix-serien Familjen Bridgerton

Annons