Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Allt du behöver veta om nya Netflix-serien Familjen Bridgerton

16 okt, 2020 
Netflix nya serie Familjen Bridgerton släpps 25 december
Skaparen av Grey’s Anatomy släpper den romantiska dramaserien Familjen Bridgerton på Netflix. ELLE listar allt du behöver veta om serien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Blanda ihop makt, lust, klass och en rejäl dos med kärlek och du får Netflix nya serie Familjen Bridgerton. Nu släpper Netflix en första titt på det romantiska kostymdramat som även är den första serien från Shonda Rimes produktionsbolag Shondaland, som ligger bakom storsuccéer som Grey's Anatomy, Private Practice och Scandal. ELLE samlar allt du behöver veta om den omtalade serien – och självklart när den har premiär.

Vad handlar Familjen Bridgerton om?

Familjen Bridgerton är inspirerad av Julia Quinns hyllade romanserie med samma namn. I serien får vi möta mäktiga familjen Bridgerton och följa Daphne, familjens äldsta dotter. Daphne drömmer om att hitta sann kärlek likt sina föräldrars och ger sig hoppfullt ut på Londons äktenskapsmarknad med stor framgång – tills hennes äldre bror lägger sig i. I takt med att han allt oftare avfärdar Daphnes potentiella friare börjar skvallret gå i stan och den mystiska skvallerskribenten Lady Whistledown börjar skriva om Daphne. Men allt är inte bara motgångar. Av en ren slump möter Daphne den rebelliska hertigen av Hastings som inte är intresserad av giftermål överhuvudtaget, men de utvecklar snabbt en stark kemi – och kärleksdrama utlovas.

Annons

Här är rollistan i Familjen bridgerton

Serien har en spännande cast med många nya ansikten. I rollen som Daphne Bridgerton ser vi Phoebe Dynevor medan Regé-Jean Page spelar hertigen av Hastings. Andra skådespelare som dyker upp i serien är Golda Rosheuvel, Claudia Jessie, Luke Newton och Adjoa Andoh. Rösten till Lady Whistledown görs av ingen mindre än filmlegendaren Julie Andrews.

Finns det en trailer till familjen bridgerton?

Så när har serien egentligen premiär och finns det någon trailer att gotta sig i redan nu? Tyvärr ser det ut som att vi får vara tålmodiga ett tag till – serien har inte premiär förrän 25 december 2020. De goda nyheterna är dock att det både finns bilder och en trailer att gotta ner sig i och som vi längtar till premiären.

Se första bilderna från familjen bridgerton här:

Familjen Bridgerton har premiär på Netflix 25 december
Annons
Bilder från Familjen Bridgerton
Phoebe Dyvenor i Familjen Bridgerton
Annons
Phoebe Dyvenor spelar Daphne i Familjen Bridgerton
Scener från Familjen Bridgerton som har premiär på Netflix 25 december 2020
Annons
Adjoa Andoh och Regé-Jean Page i Netflix nya serie Famijen Bridgerton
Scener från Familjen Bridgerton
Annons

Se trailern till Familjen Bridgerton här:

LÄS MER:

Alla nya serier och filmer på Netflix i oktober 2020

Lucas Bravo avslöjar detaljer om Emily in Paris säsong 2

Tv-serierna du inte får missa hösten 2020

Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris
Annons