Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Emma Stone är gravid – väntar sitt första barn

05 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Emma Stone är gravid – väntar sitt första barn
Strax efter Emma Stones superhemliga bröllop med komiker-maken Dave McCary rapporterar amerikanska medier nu att paret väntar sitt första barn!
Annons
6 saker om Emma Stone du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Emma Stone du kanske inte visste

Nu rapporterar amerikanska och brittiska medier att skådespelaren Emma Stone väntar sitt första barn ihop med sin kära komiker Dave McCary. Detta bara en kort tid efter hennes och makens superhemliga bröllop. Nyheten om graviditeten kom när Us Weekly visade upp bilder på skådespelaren och hennes vän på promenad – och där Emmas mage verkligen är huvudfiguren.

– Hon verkar väldigt glad och exalterad över att snart bli mamma, hon går hela tiden runt och tjoar och tjimmar, berättar en källa till sajten samtidigt som hen förklarar att Emma Stone fortfarande håller igång vad gäller motion, sitt sociala liv och att hon även hunnit jobba lite.

Blev kära på jobbet

Ännu har varken Dave McCary eller Emma Stone bekräftat hennes allt större och växande mage, och det är kanske inte så konstigt. För det finns mycket som de håller hemligt för allmänheten, som bröllopet som ska ha ägt rum under stort hemlighetsmakeri förra året.

Annons

Dave McCary är författare och regissör för det amerikanska succéprogrammet Saturday night live, och det var när Emma Stone gästade programmet 2016 som det slog gnistor mellan dem.

Emma Stone och Dave McCary gifte sig i september 2020

Kärleksparet som nu kilat stadigt ett tag förlovade sig i december 2019, och vid tidpunkten hade paret storslagna bröllopsplaner. Men så kom pandemin och ställde till det – och bröllopet fick helt enkelt flyttas fram. I september kunde People slå fast att paret lyckats hålla en ”corona-säker” bröllopsceremoni.

Emma Stone tänkte att hon aldrig skulle skaffa barn

Emma Stone har gjort stora roller i bland annat La La Land, The Amazing Spiderman, Easy A och Zombieland och hon är en av Hollywoods bäst betalda kvinnliga skådespelare – så nog kommer en kommande unge ha det ganska gott.

I en intervju för två år sedan berättade Emma Stone om sina tankar kring familjelivet.

– Jag har fått ett annat perspektiv på livet nu när jag blivit äldre. Som tonåring tänkte jag att jag aldrig skulle gifta mig eller skaffa barn. Men nu är det något jag verkligen önskar mig, sa hon till ELLE då.

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons