Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Emma Stones Hemliga bröllop med dave McCary

28 sep, 2020 
AvElin Jonsson
Emma Stones hemliga bröllop med Dave McCary.
Enligt flera amerikanska medier har kärleksparet Emma Stone och Dave McCary äntligen gått och knutit hymens band under stort hemlighetsmakeri.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
SÅ KLÄDDE SIG STJÄRNORNA PÅ EMMY AWARDS 2020Brand logo
SÅ KLÄDDE SIG STJÄRNORNA PÅ EMMY AWARDS 2020

Efter månader av spekulationer rapporterar sajten People att skådespelaren Emma Stone, 31, och komikern Dave McCary, 35, äntligen gått och gift sig. Och bröllopet ska ha skett under stort hemlighetsmakeri.

Kärleksparet som kilat stadigt i tre år förlovade sig i december 2019, och då hade paret så klart storslagna bröllopsplaner. Men som med så mycket annat det här året – kom pandemin och ställde till det. Och bröllopet fick helt enkelt flyttas fram.

uppgifter: parets SuperHemliga ceremoni

Sedan dess har det spekulerats hej vilt om att paret ändå gift sig i hemlighet eftersom de inte kunde hålla sig, men varken Emma Stone eller Dave McCary har sagt ett knyst.

Nu har en källa med insyn bekräftat bröllopsryktet för den amerikanska sajten. Skådisen och komikern ska ha gift sig i hemlighet, och ceremonin ska ha varit ”coronasäker”. Men mer avslöjar inte källan, så när, var eller hur bröllopsceremonin ska ha ägt rum är fortfarande oklart, och varken Emma Stone eller Dave McCary har själva uttalat sig om den härliga nyheten.

Annons

Emma stone och mccary träffades på jobbet

Komiker Dave McCary är författare och regissör för det amerikanska succéprogrammet Satyrday nigth live, och det var när Emma Stone gästade programmet som det slog gnistor.

Emma Stone har gjort stora roller i bland annat La La Land, The Amazing Spiderman, Easy A och Zombieland och hon är en av Hollywoods bäst betalda kvinnliga skådespelare.

I en intervju för två år sedan berättade Emma Stone om sina tankar kring familjelivet.

– Jag har fått ett annat perspektiv på livet nu när jag blivit äldre. Som tonåring tänkte jag att jag aldrig skulle gifta mig eller skaffa barn. Men nu är det något jag verkligen önskar mig, sa hon till Elle då.

Här strosar paret runt i Los Angeles efter ett trevligt besök på en restaurang.

Foto: TT

LÄS MER:

Selena Gomez: ”Jag vill inte att folk ska se mig som ledsen och sårad”

Meghan Markle och prins Harry visar upp sin lyxiga bakgård

Nicole Falciani om relationen till Eric Saade efter uppbrottet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons