Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Emily in Paris – blir det en säsong 2? Allt vi vet

05 okt, 2020 
AvNina Nyström
Emily in Paris framför Eiffeltornet
Har du också fastnat för nya Netflix-serien Emily in Paris och längtar redan efter nästa säsong? Här är allt vi vet om planerna hittills.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Emily in Paris har bara funnits på Netflix i några dagar, men är redan mångas nya favoritserie.

Att det blivit en tittarsuccé är inte så konstigt . Serien är skapad av mannen bakom Sex and the City och Younger, Darren Star, och går i samma anda. Glammiga events, drömmiga storstadsvyer och coola outfits blandas med svåra livsval, karriärstrubbel och kärleksstrul.

Och eftersom första säsongen bara är tio avsnitt lång, väcks frågan snabbt:

Handlingen i säsong två av Emily in Paris

Serien har ännu inte officiellt förnyats av Netflix, men Darren Star är självsäker och har redan gjort uttalanden om säsong två. Exempelvis sade han till OprahMag att: ”I säsong två kommer Emily att ha kommit tillrätta i sin nya värld. Hon känner sig mer hemma i stan och håller för fullt på att skapa ett liv där.”

Även huvudrollsinnehavaren Lily Collins har varit peppad. I en intervju med Vanity Fair erkände hon nyligen: ”Jag vill inget hellre än att åka tillbaka till Paris och göra en ny säsong. Det är så många situationer där vi sagt: ”Ok, skriv ner det där. Det får hända i säsong två”.

Annons

Teamet har också öppnat dörren på glänt för att framöver låta Emily upptäcka mer av Europa, eftersom det är lätt att ta sig till många spännande platser från just Paris.

När kan säsong två av Emily in Paris ha premiär?

Utsikterna för en ny säsong låter alltså lovande. Men – eftersom serien ju är filmad i Paris riskerar eventuella inspelningar att fördröjas av coronaviruset. Det är därför svårt att sia om när en andra säsong kan tänkas ha premiär.

Det här handlar Emily in Paris om

Emily in Paris handlar om en ambitiös och livsglad amerikansk tjej som flyttar till Paris för drömjobbet på ett stort, exklusivt marknadsföringsföretag. Hennes uppdrag består i att leverera ”den amerikanska synvinkeln” – en vinkel som inte alltid tas emot på bästa sätt av de franska kollegorna.

Foto: Netflix

Källa: Cosmopolitan

LÄS MER:

SATC-skaparen gör ny serie för Netflix

Kändisarna du inte visste (eller glömt) var med i Sex and the City

Quiz: Hur mycket minns du från 90-talets tv-serier?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons