Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Emilie Ebbis Roslund blev gravid två månader efter första Tinder-dejten

21 mar, 2022 
AvSaga Pettersson
Emilie Ebbis Roslund blev gravid två månader efter första Tinder-dejten
En vecka efter att hon beslutat att lägga ner podcasten Singelrådet, som hon drivit i sex år, blev Emilie Ebbis Roslund gravid. Eftersom att hon inte berättat för omvärlden att hon dejtar någon blev många förvånade när hon annonserade graviditeten.
I en intervju med mama berättar hon nu hur allt gick till.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022Brand logo
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

I sex år drev hon podcasten Singelrådet, och en vecka efter att Emilie Ebbis Roslund beslutat att lägga ner podden så blev hon gravid. Lyssnarskaran som hängt med från början har hört henne vara både i en relation och singel – men främst det sistnämnda.

När podcasten lades ner i december var Emilie singel, i alla fall vad hon kommunicerade i podcasten. Därför var det en del som blev förvånade när hon under förra veckan delade en bild av sig själv som gravid på Instagram.

”Trodde aldrig jag skulle tacka Tinder men den här gången får man säga att det är på sin plats!! Blev gravid, lite från ingenstans, i höstas och upptäckte det en vecka efter att jag gått ut med Singelrådets avrundning. Jag hade lämnat 2022 blankt för att låta tiden eller slumpen utvisa min riktning och det här är vad det blev, vad det blir! Får väl tacka Pfizer också som fuckade upp min menscykel – utan er hade livet inte tagit den här vändningen”, skrev hon i inlägget där hon först berättade om sin graviditet.

Blev gravid två månader efter den första dejten

I en intervju med mama berättar hon nu om känslorna över att vara gravid, och om reaktionerna hon fått efter att hon berättat för världen att det växer ett litet liv i hennes mage.

Annons

– Väldigt många chockade och förvånade miner. Jag hade ju inte delat med mig att jag dejtar ens en gång så alla frågar såklart ”vem är pappan?” eller ”har du åkt till Danmark?”. Många har också frågat om jag kommer starta ”Gravidrådet” nu, säger hon till mama.

I slutet av sommaren laddade hon ner Tinder igen och gick på ett par dejter. Målet var att träffa i alla fall fem killar, och den femte visade sig vara den som var mest intressant. Och det är nu han som är pappan till barnet i magen.

– Vi dejtade under några veckor och två månader efter första Tinder-dejten blev jag gravid, men jag förstod det inte först. Vi hade utgått från säkra perioder i en mensapp och eftersom jag hade haft lite försenad mens de senaste två månaderna, troligtvis på grund av coronavaccinet, var jag helt övertygad om att mensen bara var försenad, säger hon.

Emilie med vännerna Rebecca Scheja, Josefine Jinder och Fiona FitzPatrick på P3 Guld 2018.
Emilie med vännerna Rebecca Scheja, Josefine Jinder och Fiona FitzPatrick på P3 Guld 2018.

”Vi känner inte varandra speciellt djupt”

Hon har tidigare gjort två aborter, och flera i hennes närhet väntade sig att hon skulle göra en abort den här gången också. Något hon å andra sidan inte hade i åtanke. Eftersom att hon dejtade en bra kille så kände hon ett lugn kring att behålla barnet.

I vecka åtta började de att gå i parterapi, för att få hjälp i att landa i den stora omställningen.

– Det ÄR en väldigt speciell situation, vi känner inte varandra speciellt djupt och nu ska vi lära känna varann på ett sätt som man kanske inte kommer lära känna någon annan i sitt liv.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons