Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Elsa Hosk bryter tystnaden om överdosen

02 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Supermodellen Elsa Hosk berättar nu om den tuffa tiden när hon precis flyttat till New York som 20-åring.
”Jag hade en överdos, och sen var jag på rehab”, berättar hon i kvällens Skavlan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagenBrand logo
Elsa Hosk är gravid - visar upp gravidmagen

Elsa Hosk gick i veckan ut med att hon och pojkvännen Tom Daly väntar barn. I ett inlägg på Instagram delade hon med sig av den stora lyckan i samband med ett gäng vackra gravidbilder.

”Har hållit den här lilla ängeln hemlig i min mage ett tag… Känner mig så exalterad och tacksam över att få ett barn och att få starta ett nytt kapitel i mitt liv med mina drömmars man”, skrev den blivande mamma då.

”Jag hamnade på botten”

Elsa Hosk är en av världens mest framgångsrika modeller, men livet har inte alltid varit enkelt. När hon nu gästar Skavlan berättar hon för första gången om överdosen hon tog när hon var 20.

– Jag hamnade på botten när jag… Jag flyttade till New York när jag var 20 och då hade jag druckit i kanske två år – och så hade jag en överdos, och sen var jag på rehab, säger Elsa Hosk i Skavlan. När Fredrik Skavlan frågar vad det var som orsakade överdosen svarar hon:

– Kokain tror jag. Jag kommer ihåg att jag vaknade på ett sjukhus. När jag tänker tillbaka på det så tänkte jag då att ’det är inte jag som har problem, det är ni som har problem. Det är ju ni alla runt omkring mig som inte fattar’.

Annons

Elsa Hosk om att leva som nykter

Idag lever Elsa Hosk ett liv utan alkohol och substanser, ett beslut hon tog 2009. I en intervju med ELLE 2012 berättade supermodellen om hur det är att leva som nykter, efter att hon varit nykter i tre år.

– För några år sedan fattade jag ett beslut och nu är hela mitt liv annorlunda. Jag har varit helt nykter i snart tre år. Det är det bästa jag gjort och det är anledningen till att det går så bra nu. Allt är så … vackert. Tidigare var det inte alls så. Jag uppskattade inte mitt liv, sa hon då. Hon berättade mer om vad det var som fick henne att inse att det var nog:

– När jag kände att jag började förlora saker. Jobb eller kompisar, att jag var väldigt ensam i min situation. Det var då jag insåg att vad fan…

Foto: TT

LÄS MER:

Reaktionerna efter Chrissy Teigens starka ord om missfallet

Cleo Kinnaman om uppbrottet från Joel: ”Jag drogs till kvinnor”

Elsa Hosk och Tom Daly väntar sitt första barn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons