Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Elon Musk och Grimes har bytt namn på sin dotter – nya unika namnvalet

27 mar, 2023 
AvEmma Castman
Elon Musk och Grimes
Drygt ett år efter att Elon Musk och Grimes bebislycka avslöjats går paret ut med att de bestämt sig för att byta namn på sin dotter. Läs mer om det unika namnvalet här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se allt om Elon Musks tidigare relationer – varit gift tre gångerBrand logo
Se allt om Elon Musks tidigare relationer – varit gift tre gånger

De senaste åren har varit intensiva och (minst sagt) händelserika för Tesla-miljardären Elon Musk och artisten Grimes. 2020 fick de sonen X Æ A-12 (uttalas Ex Ash A Twelve), året därpå valde de att gå skilda vägar – och i mars 2022 kom beskedet att de trots uppbrottet välkomnat en dotter till världen.

– Vi är semiseparerade men älskar fortfarande varandra, vi träffas regelbundet och kommer bra överens, sa Musk i en intervju med Page Six i samband med att uppbrottet offentliggjordes.

Dotterns nya unika namnval

Grimes och Elon Musk valde att ge sin dottern namnet Exa Dark Sideræl, och förklarade att Exa syftar till superdatorsystemet exaFLOPS, att Dark representerar det okända och Sideræl är en mer alvisk stavning av ”sidereal”. Det är ”universums sanna tid” förklarade Grimes, samtidigt som det är en blinkning till Sagan om ringen-karaktären Galadriel.

Annons

Men nu verkar det som att paret ändrat sig gällande namnet... Nyligen postade Grimes nämligen en bild på sig och dottern på Twitter, och i samband med det berättade hon att de bestämt sig för byta namn från Exa Dark Sideræl till något av de tre (!) alternativen Y, Why eller ?.

Barnets namn är tänkt att representera "nyfikenhet, den eviga frågan, och så vidare", tillade hon.

Så avslöjades parets andra barn

Nyheten om parets andra barn kom i mars 2022, men det var faktiskt redan i december 2021 som flickan kom till världen – och att bebislyckan avslöjades överhuvudtaget var inte helt enligt plan.

Det var när Grimes intervjuades av tidningen Vanity Fair som reportern av misstag råkade höra barnskrik. Hon frågade Grimes hon blivit mamma på nytt, varpå artisten medgav att hon och ex-partnern Elon Musk blivit föräldrar till en flicka.

Foto: TT

Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvaktBrand logo
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt
Annons