Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Elon Musk fick tvillingar med anställd – veckor innan barnet med Grimes

07 jul, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Elon Musk
I december förra året välkomnade Elon Musk och Grimes sitt andra gemensamma barn.
Och bara veckor tidigare hade miljardären blivit far till tvillingar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisarna du inte visste hade barnBrand logo
Kändisarna du inte visste hade barn

Det är mycket som händer på det privata planet för världens rikaste man. För ett tag sedan blev det känt att hans 18-åriga dotter, som fick namnet Xavier Musk vid födseln, skickat in en ansöka om ta bort deras gemensamma efternamn.

Och det var inte allt hon ville ändra på. Enligt handlingen som hon skickat in vill hon inte längre ha med sin far att göra.

“Könsidentitet samt det faktum att jag inte längre bor med eller önskar vara släkt med min biologiska pappa på något sätt”, skriver hon som anledning till varför hon önskar byta namn, och gör dessutom klart att det är Vivian Jenna Wilson hon vill heta och som kvinna hon vill tilltalad.

Annons

Fick tvillingar i november

Nu har det också kommit fram att Elon Musk nyligen blivit pappa till ett tvillingpar. Mamman till barnen är Shivon Zills, en toppchef på hans bolag Neuralink och hon ska ha fött tvillingarna i november förra året.

Det är Buisness insider som var först att rapportera om detta, och de har fått tag i handlingar som visar att föräldrarna ansökt om namnbyte så att de kan heta Musk i efternamn.

Elon Musks barn

I december blev Elon Musk och hans ex, artisten Grimes, föräldrar till sitt andra barn. Hon fick namnet Exa Dark Sideræl och föddes via surrogat. De har också sonen X Æ A-12 tillsammans.

Dotterns existens försökte de till en början hålla hemlig, men under en intervju med Vanity fair råkade det komma ut. Under den tiden hade de hittat tillbaka till varandra efter att varit ”semiseparerade”, som de kallade det. Men i samband med att intervjun släpptes gjorde Grimes klart att de gjort slut igen.

Elon Musk har också fem barn tillsammans med sin exfru Justine Wilson. Det rör sig om Vivian Jennas tvillingbror Griffin och 16-åriga trillingarna Damian, Kai och Saxon. Paret fick också en son 2002 som tragiskt nog gick bort.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons