Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Uppgifter: Taylor Swift har förlovat sig i hemlighet

06 jul, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Taylor Swift
Taylor Swift och Joe Alwyn tycker inte om att skylta med sin kärlek.
Nu sägs det att de har förlovat sig och är i full färd med att planera sitt bröllop – och så klart sker detta i smyg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Kändisar som fått hantera riktigt galna stalkersBrand logo
VIDEO: Kändisar som fått hantera riktigt galna stalkers

Efter att ha varit ihop i ungefär sex år är det dags för det hemlighetsfulla paret Taylor Swift och Joe Alwyn att ta nästa steg i relationen.

Joe Alwyn känns igen som skådespelare i The Favourite, Harriet och nu senast i Conversations with friends. I en konversation med Elle talade han ut om varför han sällan talar ut om sitt privatliv.

– Det är inte direkt för att jag vill vara tillbakadragen och privat. Det är mest som en reaktion på allt annat. Vi lever i ett samhälle som blir mer och mer inkräktande. Ju mer du ger – och ärligt talat även om du inte ger något – så kommer något att tas ifrån dig, säger han till Elle.

Annons

Därför pratar inte Taylor Swift om sitt privatliv

Taylor Swift kan gärna dela med sig av sina privata angelägenheter, men det är väldigt sällan som hon pratar om det. Istället är det genom hennes musik som man får ta del av hennes känslor och relationer.

– Jag skriver väldigt detaljerat om mitt privatliv, men jag pratar inte om det, som hon brukar säga.

Taylor Swift har också blivit mer hemlighetsfull sedan hon träffade Joe Alwyn. De har varit tillsammans sedan 2016, och inte mycket alls har sagt om den relationen.

Håller förlovningen hemlig

Nu sägs det dock att de tagit förhållandet till nästa steg. Enligt källor till The Sun har de nämligen gått och förlovat sig. Han ska ha friat för flera månader sedan, men så klart hållit tyst om det utåt.

Taylor Swift och Joe Alwyn syns sällan ute tillsammans.
Taylor Swift och Joe Alwyn syns sällan ute tillsammans.

– Det är bara en handfull människor som vet detaljer om det kommande bröllopet och Taylor har inte ens berättat om det för alla i sitt team, säger en källa.

Taylor Swift har en ring, enligt tidningen, men den har hon bara på sig i slutna rum och är väldigt noggrann med att inte visa upp den.

– De vill att deras kärlek ska hållas borta från kamerorna så mycket som möjligt. Det här är en grej mellan dem, säger källan.

Så locket på, med andra ord, och enligt tidningen är det här ingenting som de kommer att gå ut med offentligt.

Foto: TT

SE OCKSÅ: Taylor Swifts stilresa genom årenBrand logo
SE OCKSÅ: Taylor Swifts stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons