Ellie Goulding är gravid med sitt första barn

ellie goulding

Artisten Ellie Goulding, 34, är gravid med sitt och maken Caspar Joplings, 29, första barn. För Vogue berättar hon nu om livet som blivande mamma.
23 februari, 2021

När brittiska stjärnan Ellie Goulding sjöng ledmotivet Love Me Like You Do till den första filmen i Fifthy Shades of Grey-trilogin 2015 blev hon popnamnet på allas läppar. Sedan dess har hon turnerat flitigt och så sent som i fjol var hon ett av dragplåstren på den dessvärre inställda Lollapalooza-festivalen i Stockholm.

Nu har ett nytt spännande kapitel startat för Ellie, det som blivande mamma!

Var inte planerat

Det är i tidningen Vogue som Ellie Goulding meddelar att hon och maken Caspar Jopling som hon gifte sig med i augusti 2019 ska bli föräldrar. Ellie är dessutom skapligt långt gången redan, för de upptäckte graviditeten under sitt 1-årsjubileum som gifta.

– Det var inte planerat. Tanken på att bli gravid kändes inte trolig. Att bli gravid fick mig på sätt och vis att känna mig mänsklig, förklarar hon.

– Jag söker efter ett bättre ord än ”kvinnlig” men jag har helt nya kurvor. Jag njuter av det. Min make njuter av det, fortsätter hon.

Ellie och Caspar vid sitt bröllop 2019.

Caspar som studerat så väl företagsekonomi och strategi som arkitekthistoria och filmvetenskap är ett känt namn i det brittiska societeten. Han är god vän med prinsessan Eugenie och hennes make Jack Brooksbank som också närvarande vid Ellie och Caspars bröllop.

Ellie medger att det är en utmaning att vara gravid, särskilt i en pandemi som gjort att hon bland mycket annat upplever en ny sorts ensamhet.

– Illamåendet och tröttheten är inget jag har upplevt tidigare. Det känns som att det är tabu att tala om graviditet som någonting utmanande. Det är inte alltid fridfullt och du går inte runt med ett glow hela tiden. Jag säger inte att varje sekund av graviditeten är hemsk. Det kommer inte vara enkelt hela tiden. Jag har en nyfunnen respekt för alla kvinnor med barn.

Uppmärksammat triangeldrama

Ellies privatliv har varit föremål för rubriker innan. När sångaren Ed Sheeran år 2014 släppte sin låt Don’t ryktades det snart om att den handlade om hur Ellie bedragit honom med One Direction-stjärnan Niall Horan året innan.

I en intervju med brittiska ELLE sa Ellie att hon inte förstod varifrån ryktet kom då hon och Ed aldrig hade varit tillsammans.

– Jag gick på några dejter med Niall, men jag hade aldrig ett förhållande med Ed, sa hon till tidningen.

Ed hade en annan version och menade att de två visst hade varit ihop. Hur det nu var så är både Ellie och Ed idag gifta på varsitt håll.

Källa: Vogue, People

Foto: TT

LÄS MER:

Meghan Markles fantastiska gravidstil – så klär hon sig

Kim Kardashian har tagit av sig vigselringen – bilderna visar

Josefine Jinder visar upp kärleken för första gången