Kim Kardashian utan vigselring efter ansökan om skilsmässa från Kanye West

kim kardashian

Nyss kom nyheten om att Kim Kardashian, 40, ansökt om skilsmässa från Kanye West, 43. Nu har hon fångats på bilder där vigselringen lyser med sin frånvaro.
23 februari, 2021
Här är alla Kardashian-barnen
Slå på ljud

Kim Kardashian och Kayne Wests kärlekssaga började som en varm vänskap. År 2012 gick de ut med att de blivit ett par och två år senare gifte de sig i italienska Florence. Tillsammans har de fått fyra barn; North, 7, Saint, 5, Chicago, 3 och Psalm, 1.

Nu har Kim lämnat in skilsmässoansökan och därmed även plockat av sig vigselringen.

Anledningen till skilsmässan

Det var den amerikanska nöjessajten TMZ som rapporterade om skilsmässoansökan först. Enligt deras källor finns det ett äktenskapsförord som ingen av parterna tänker bestrida. Vårdnaden om de fyra barnen ska delas lika och Kim och Kanye uppges separera som vänner.

Anledningen till skilsmässan sägs vara att Kim efter en tids övervägande nu fått nog. TMZ rapporterar att äktenskapet varit i gungning sedan Kanye inledde sin presidentkampanj i somras. Han höll ett uppmärksammat kampanjmöte där han bland mycket annat pratade om hur han försökt förmå Kim att göra abort vid sin första graviditet. Han postade i samma period ett antal tweets som riktade kritik mot hennes mamma Kris Jenner. Kanye kallade momagern för ”Kris Jong-Un”, som en liknelse vid Nordkoreas diktator.

Bråket fångades på bild

Kayne som lider av bipolär sjukdom var mitt i ett skov och det ska enligt TMZ:s källor ha varit anledningen till att Kim valde att avvakta med skilsmässan. I slutet på juli i fjol fångades paret på bild när de satt och grälade i Kanyes bil. Kim var tårögd och bägge två var märkbart upprörda. Nu, åtta månader senare, faller bitarna på plats.

Bad sin bortgångne far om tecken

Kim är näst äldst av sex syskon. Fyra av dem har samma far, försvarsadvokaten Robert Kardashian som gick bort 2003. Kim har ofta pratat om hur hon ser upp till och saknar sin far. Han är anledningen till att hon själv valt att börja resan mot att på sikt sadla om till jurist. Den 22 februari skulle Robert Kardashian ha fyllt 77 år vilket Kim uppmärksammade på sina sociala medier. Hon skrev:

”Snälla kom och besök mina drömmar snart. Och kan du även vara snäll och sända ned ett tecken i form av de symboler/fåglar vi alltid pratade om ?!?! Jag saknar dig sååååå mycket!”.

Fotades utan ringen

Inlägget till faderns minne är det första Kim gjort sedan nyheten om att hon lämnat in skilsmässoansökan läckte ut. Varken hon eller Kanye har valt att kommentera själva uppbrottet. Kim har emellertid gjort en poäng av att ta av sig vigselringen. Bilder från den gångna veckan visar att hon inte längre bär den på sitt finger.

kim kardashian utan vigselring

Bilden som bekräftar att Kim K nu tagit av sig vigselringen.

inzoomning på kim kardashians hand

Vigselringen lyser med sin frånvaro.

Foto: TT

Källa: TMZ, Page Six

LÄS MER:

Därför skiljer sig Kim Kardashian och Kanye West

Efter förlovningslyckan – Paris Hilton visar upp jätteringen

Här är kändisarnas extremt välorganiserade kylskåp