Ellen Bergström och Niclas Lij har gjort slut

29 maj, 2023 
AvEmma Castman
Ellen Bergström och Niclas Lij har gjort slut
Efter fem år tillsammans har Ellen Bergström och Niclas Lij valt att gå skilda vägar. De bekräftar uppbrottet på sociala medier, och beskriver samtidigt vänskapen som finns kvar mellan dem.
Annons
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn
Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

Det var i november 2017 som influencern Ellen Bergström och Bachelor-profilen Niclas Lij träffades för första gången. Kort därefter blev de ett par, och i april 2020 kom dottern Elsy till världen.

Men nu har Ellen och Niclas valt att gå skilda vägar. Det var på Instagram som Ellen offentliggjorde uppbrottet genom att publicera ett inlägg med bilder på dem två tillsammans, samt en text som beskrev tankarna och känslorna kring beslutet.

Den här texten är inte lätt att skriva.. men ni kanske märkt att jag varit väldigt frånvarande. Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut. Vi fick ju problem med stammarna i lägenheten lägligt nog, så vi bor nu i en ersättningslägenhet och inväntar att vår lägenhet ska bli klar så vi kan sälja och köpa en varsin. Vi trodde det skulle vara klart nu till våren, men icke, vilket varit tufft”, skriver Ellen och fortsätter:

Annons

Vi har hängt ihop i över 5 år och Niclas känner mig som ingen annan. Vi älskar varandra, men kärleken finns inte kvar.. Vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går. Det har varit ett väldigt lugnt uppbrott, vilket ni kanske kan förstå eftersom vi bott ihop utan att vara ihop i över 6 månader. Det jobbigaste tycker jag är tanken på att vi inte kommer vara en familj. Att behöva förklara för Elsy.. :( inte kul. Det var ju inte så här vi ville att det skulle bli, men vi har fått världens finaste dotter och vi kommer göra allt för att hon ska må bra! Även om jag och Niclas är olika på SÅÅ många plan haha, så är vår kärlek till Elsy exakt lika stor. Jag älskar Niclas och jag ville att han ska vara lycklig! Och jag älskar (för det mesta) mig själv och jag vill också vara lycklig. Man lever bara en gång. Ta hand om er.”

Beskriver deras starka kemi

Även Niclas har publicerat ett inlägg på sitt Instagramkonto, där han bland annat berättar om åren tillsammans med Ellen och lyckan över att de tillsammans skapat ett nytt liv:

Annons

Dessa 5 år med Ellen har varit underbara och fantastiska, samtidigt som det tidvis varit tufft och utmanade. Vi har haft en stark kemi och försökt bli kompatibla på bekostnad av vår kärlek. Jag har vuxit mer som människa under dessa 5 år än vad jag gjort under hela mitt tidigare liv. Det finaste vårt förhållande skapat är ett nytt liv, Elsy. Det var det här som var meningen. Inget håller för evigt. Vi valde själva att avsluta förhållandet innan förhållandet avslutade oss, vilket gjort att vi har en fin vänskap och kunnat bo tillsammans i 6 månader trots uppbrott. Jag är så tacksam för att vi valde att gå med varandra under dessa 5 år. Tack för allt Ellen”.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar