Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Ellen Bergström öppnar upp om rädslan över att vara gravid

09 okt, 2019 
AvEmma Castman
Ellen Bergström om att vara gravid
Ellen Bergström och Niclas Lij har gått ut med nyheten om att de väntar barn tillsammans. Tillökningen är planerad till i april nästa år – och på Instagram avslöjar Ellen att hon känner en hel del oro inför att vara gravid.
Annons

Influencern och skådespelaren Ellen Bergström avslöjade att hon och tv-profilen Niclas Lij väntade barn genom att publicera en rebus på Instagram. På bilden sitter Ellen Bergström på ett stort eldklot medan Niclas Lij sitter under med en tändare som orsakat en stor smäll.

Svaret på rebusen var alltså ”Ellen på smällen” och skrivande stund har inlägget gillats av över 33 000 personer och kommenterats drygt 1 500 gånger.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Berättar om oron för missfall

Kort efter att inlägget om gravidlyckan hade publicerats la Ellen Bergström upp flera klipp på Instagram stories där hon berättade vidare om nyheten.

Hon säger bland annat att hon känner sig lättad över att ha berättat för alla att hon och Niclas är gravida, och att allt fortfarande är ganska nytt. Paret är nämligen bara i vecka 14.

– Många andra brukar gå ut med det här mycket senare, men jag känner att det känns mer skönt att gå ut med det nu. Hade jag väntat är det som att jag tror att någonting ska hända, och jag har varit jätteorolig över det. Jag har mått psykiskt dåligt och varit väldigt ledsen.

Annons

En av anledningarna till att Ellen Bergström är orolig över att någonting ska hända är för att hennes syster, Kajsa Bergström, var med om ett missfall i vecka 22–23.

– Det har gjort att jag är både jätteglad men också livrädd. Men vi var på ultraljud i dag och allt såg jättebra ut. När jag såg hjärtat slå kände jag sådan tacksamhet.

Drabbad av enorm hormonrubbning

På Instagram berättar Ellen Bergström också om det enorma hormonpåslaget som kommit med graviditeten – och att hon numera kan gå från noll till hundra på en sekund. Något hon inte hade förväntat sig.

– Folk har sagt att man får mycket hormoner och att man blir på ett visst sätt, men asså wow. Jag visste inte att det var på den här nivån. Niclas kan säga någonting och jag bara kokar och blir helt galen.

Ellen Bergström och Niclas Lij beräknas bli föräldrar den 14 april nästa år.

Foto: Karin Törnblom/TT

Läs mer:

Annons