Efter läckta DM:s: Adam Levines egna ord om otroheten

Sumner Stroh, Behati Prinsloo, Adam Levine.

TT
Maroon 5-sångaren Adam Levine har hamnat i blåsväder efter att modellen Sumner Stroh gått ut och berättat att hon haft en affär med honom och att han velat döpa sin ofödda son efter henne.
Nu talar han själv ut om det hela.
5 kändisar som bytt namn - utan att du märkt det
0:50

Efter reklamen: 5 kändisar som bytt namn - utan att du märkt det

(0:50)

Slå på ljud

Det är inte varit lugna dagar för artisten Adam Levine, 43. Tidigare i veckan fick Instagrammodellen Sumner Stroh, 23, ut på Tiktok och anklagade honom för att ha varit otrogen mot sin fru Behati Prinsloo, 34, med henne.

– Jag hade en affär med en person som är gift med en Victoria's secret-modell. Jag var ung då, naiv och ärligt talat så känner jag mig utnyttjad. Jag var inte lika känd då som jag är nu så jag var helt klart väldigt lätt att manipulera, säger hon i klippet som har fått stor spridning.

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

♬ original sound - Sumner Stroh

Ville döpa sin son efter Sumner

Sumner Stroh berättar vidare att de slutade prata och ses under flera månader, men att Adam Levine hörde av sig igen med ett meddelande.

”Ok, en seriös fråga. Jag ska få ett till barn och om det är en kille vill jag verkligen döpa honom till Sumner. Är det lugnt för dig? Jag är allvarlig”, går det att läsa i en skärdumpning som modellen visar upp.

Till Page Six berättar Sumner Storh att hon började träffa Adam Levine 2021 och i klippet säger hon att affären pågick i ett år.

Harry Styles svarar på teorin om att han tappat håret

Adam Levine: ”Jag gick över gränsen”

Maroon 5-frontmannen har själv kommenterat hela situationen i en Instagram story, och han nekar till att ha varit otrogen.

”Det är mycket som sägs om mig just nu och jag vill rensa luften. Mitt omdöme var dåligt när jag pratade med någon annan än min fru på något flörtigt sätt. Trots det hade jag inte en affär. Jag gick över gränsen under en beklaglig period av mitt liv. Vid vissa tillfällen blev det opassande. Jag har adresserat det och tagit steg för att lösa det här med min familj”, skriver han och tillägger:

”Min fru och mina barn är det enda jag bryr mig om i hela världen. Att jag varit så naiv och korkad att jag riskerat att förlora det enda som verkligen betyder något för mig var mitt största misstag. Jag kommer aldrig göra det igen”, skriver han och menar att han tar på sig ansvaret för det här.

Adam Levine och Behati Prinsloo har varit gifta sedan 2014. De har två barn ihop, döttrarna Dusty Rose, 6 år, och Gio Grace, 4. Tidigare i september i år rapporterades det att de väntar sitt tredje barn.

5 saker din chef stör sig på att du gör
0:56

Efter reklamen: 5 saker din chef stör sig på att du gör

(0:56)

Slå på ljud

Foto: TT