Harry Styles svarar på teorin om att han bär peruk för att dölja flinten

Harry Styles

TT
I somras uppstod ett rykte som gjorde gällande att Harry Styles börjat tappa hårt, och att han döljer det genom att bära en peruk.
Nu svarar artisten och skådespelaren på teorin.
Se också: 5 saker om Harry Styles du kanske inte visste
0:39

Efter reklamen: Se också: 5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

(0:39)

Slå på ljud

I juli gick sociala media-kontot DeuxMoi ut med uppgifter om att en stor artist och skådespelare var i full färd med att tappa håret och att det inte fanns mycket kvar på hjässan.

Enligt inlägget ska detta döljas med hjälp av en tupé eller peruk – så välgjord att de inte går att skilja det från en verklig frisyr.

Något namn nämndes inte, men en teori från Tiktok om att det skulle röra sig om tidigare One direction-medlemmen Harry Styles fick stor spridning och många fans blev övertygade om att så var fallet.

– Han har sagt att när han går ut bland folk och inte vill bli upptäckt så är det väldigt lätt för honom. Och om han skulle vara flintskallig så skulle det ju faktiskt vara väldigt lätt, hette det enligt teorin som lanserades av Harry Styles-fanet Abigail Henry.

Harry Styles egna ord om flintisryktet

I en intervju med brittiska Rolling stone har artisten och Don't worry darling-skådisen nu tagit bladet från munnen och kommenterat det hela. Styles berättar att han fick nys om teorin från vännen och kollegan Kid Harpoon.

– Han är helt besatt av det. Han skickar meddelande på meddelande från folk som försöker ta reda på om jag är flintskallig, säger han.

Olivia Wilde om otrohetsryktet mot exet – med Harry Styles

Till Rolling stone magazine dementerar han till slut ryktena.

– Hur är det nu med manligt håravfall? Det hoppar över en generation eller något sånt, va? Om din farfar är flintis så kommer du också bli det? Min farfar var inte flintskallig, så jag håller tummarna.

Spottdramat mellan Harry Styles och Chris Pines

Det här med peruken är inte det enda runt Harry Styles som krävt en dementi på sistone. Tidigare i höst blev ett klipp från filmfestivalen i Venedig vida spritt och omtalat. Under visningen av Don't worry darling tyckte vissa att det såg ut som att han spottade på sin medskådespelare Chris Pine.

Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine och Olivia Wild från Don't worry darling.

Harry Styles, Gemma Chan, Chris Pine och Olivia Wild från Don't worry darling.

TT

Det här tillbakavisades dock av en talesperson till den sistnämnda.

”Det här är en löjlig historia, totalt påhittad och resultatet av en märklig illusion som uppenbart är vilseledande och därför tillåter dåraktiga spekulationer.” säger representanten i ett uttalande i Variety, som också menar att det inte finns något annat än respekt mellan de två skådespelarna.

”Den som säger något annat vill uppenbarligen skapa drama som inte existerar”.

Harry Styles själv kommenterade uppståndelsen under en konstert på Madison square garden.

– Det är underbart att vara tillbaka i New York. Jag åkte bara förbi Venedig en sväng för att spotta på Chris Pine. Men oroa er inte, vi är tillbaka, skämtade han då.

Se också: 5 kändisar som bytt namn - utan att du märkt det
0:50

Efter reklamen: Se också: 5 kändisar som bytt namn - utan att du märkt det

(0:50)

Slå på ljud

Foto: TT