Det heter Emma Stones barn – namnet avslöjat

Emma Stone

TT
Emma Stone och Dave McCary har varit väldigt förtegna om detaljer när det kommer till deras första gemensamma barn.
Men nu har det kommit ut vad de döpt dottern till.
02 september, 2022
Kika in hemma hos skådespelaren Emma Stone
1:01

Efter reklamen: Kika in hemma hos skådespelaren Emma Stone

(1:01)

Slå på ljud

I mitten på mars förra året kom storken till skådespelaren Emma Stone och komikern Dave McCary. Paret fick en liten dotter som alltså hunnit bli ett och ett halvt år nu.

De är båda väldigt tysta om sitt privatliv och har valt att hålla dottern borta från rampljuset.

– Emma har hållit sig hemma med maken och barnet. Hon håller sig så mycket hon kan under radarn, och bett att man ska respektera deras privatliv så här i början, avslöjade en källa för US Magazine strax efter förlossningen, och tillade:

– Hon försöker smälta alla otroliga intryck av sin första tid som mamma.

Avslöjat: Det heter Emma Stones barn

Men nu har det kommit fram vad dottern heter. Enligt bland andra Elite daily har hon fått namnet Louise Jean McCary, vilket ju är likt mammans egentliga namn Emily Jean Stone.

Félice Jankell och Nils Thams hemliga bröllop

Dave McCary är författare och regissör för det amerikanska succéprogrammet Satyrday nigth live, och det var när Emma Stone gästade programmet som det slog gnistor. De blev kära och började träffas.

Emma Stone har gjort stora roller i bland annat La La Land, The Amazing Spiderman, Easy A och Zombieland och hon är en av Hollywoods bäst betalda kvinnliga skådespelare.

Hemliga bröllopet

I en intervju med Elle har Emma Stone tidigare berättat om sina tankar kring familjelivet.

– Jag har fått ett annat perspektiv på livet nu när jag blivit äldre. Som tonåring tänkte jag att jag aldrig skulle gifta mig eller skaffa barn. Men nu är det något jag verkligen önskar mig, sa hon till Elle då.

2019 förlovade de sig och hade storslagna planer på ett bröllop. Men sen kom pandemin i vägen och det hela fick skjutas upp ett tag. År 2020 bekräftade en källa med insyn till People att de gift sig i hemlighet, och ceremonin ska ha varit ”coronasäker”.

7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tv
0:51

Efter reklamen: 7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tv

(0:51)

Slå på ljud

Foto: TT