Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Det heter Emma Stones barn – namnet avslöjat

02 sep, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Emma Stone
Emma Stone och Dave McCary har varit väldigt förtegna om detaljer när det kommer till deras första gemensamma barn.
Men nu har det kommit ut vad de döpt dottern till.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kika in hemma hos skådespelaren Emma StoneBrand logo
Kika in hemma hos skådespelaren Emma Stone

I mitten på mars förra året kom storken till skådespelaren Emma Stone och komikern Dave McCary. Paret fick en liten dotter som alltså hunnit bli ett och ett halvt år nu.

De är båda väldigt tysta om sitt privatliv och har valt att hålla dottern borta från rampljuset.

– Emma har hållit sig hemma med maken och barnet. Hon håller sig så mycket hon kan under radarn, och bett att man ska respektera deras privatliv så här i början, avslöjade en källa för US Magazine strax efter förlossningen, och tillade:

– Hon försöker smälta alla otroliga intryck av sin första tid som mamma.

Avslöjat: Det heter Emma Stones barn

Men nu har det kommit fram vad dottern heter. Enligt bland andra Elite daily har hon fått namnet Louise Jean McCary, vilket ju är likt mammans egentliga namn Emily Jean Stone.

Annons

Dave McCary är författare och regissör för det amerikanska succéprogrammet Satyrday nigth live, och det var när Emma Stone gästade programmet som det slog gnistor. De blev kära och började träffas.

Emma Stone har gjort stora roller i bland annat La La Land, The Amazing Spiderman, Easy A och Zombieland och hon är en av Hollywoods bäst betalda kvinnliga skådespelare.

Hemliga bröllopet

I en intervju med Elle har Emma Stone tidigare berättat om sina tankar kring familjelivet.

– Jag har fått ett annat perspektiv på livet nu när jag blivit äldre. Som tonåring tänkte jag att jag aldrig skulle gifta mig eller skaffa barn. Men nu är det något jag verkligen önskar mig, sa hon till Elle då.

2019 förlovade de sig och hade storslagna planer på ett bröllop. Men sen kom pandemin i vägen och det hela fick skjutas upp ett tag. År 2020 bekräftade en källa med insyn till People att de gift sig i hemlighet, och ceremonin ska ha varit ”coronasäker”.

7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tvBrand logo
7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tv

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons