Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Det här är Renée Rapp – nya Mean Girls-stjärnan

22 jan, 2024 
René Rapp på premiären av Mean Girls
Renée Rapp har gjort succé som Regina George i den nyligen utkomna musikalversionen av Mean Girls. Men vem är egentligen det nya stjärnskottet? Från karriär till kärleksliv, här är allt du behöver veta om Renée Rapp!
Annons
5 virala popkulturella ögonblick under 2023Brand logo
5 virala popkulturella ögonblick under 2023

Vem är Renée Rapp?

Renée Rapp är en skådespelare, artist och låtskrivare som är aktuell i rollen som Regina George i den nya versionen av Mean Girls (2024). Detta är inte första gången som Rapp gestaltar Regina George, hon spelade henne även i Broadway-musikalen Mean Girls från 2019 till 2020.

Många känner nog även igen Renée Rapp från komediserien The Secret Sex Lives of College Girls som finns att se på HBO Max. Hon spelar Leighton Murray, en av fyra huvudkaraktärer, i serien som beskrivits som ett Sex and the City fast på college.

Renée Rapps musikkarriär

Det är inte bara framför kameran som Renée Rapp utmärker sig. 2022 släppte 24-åringen sin debut-EP Everything to Everyone och 2023 kom hennes album Snow Angel.

Reneé Rapp och Megan Thee Stallion
Reneé Rapp och Megan Thee Stallion på premiären av Mean Girls.Evan Agostini

Hon medverkar även på den nya musikalversionen av Mean Girls soundtrack. En av filmens mest populära låtar Not My Fault står Renée Rapp tillsammans med Megan Thee Stallion för.

Annons

Virala stunder från Renée Rapps pressturné

Vad som eventuellt fått ännu mer uppmärksamhet än Renée Rapps roll i Mean Girls är hennes intervjuer under pressturnén för filmen. Hennes uttalanden har kallats för underbart kaotiska och helt ofiltrerade, och de har såklart fått stor spridning i sociala medier.

Renée Rapp i Mean Girls
Jimin Kim/SOPA Images/Shutterstock

Bland annat ger sig Renée på en ägare av ett bussföretag vid namn Buddy som enligt uppgift behandlat Renées vänner och mamma illa.

– Om du ser detta, jag står inte ut med dig, jag hoppas ditt företag går under. Du är så respektlös och misogyn, jag hatar dig, sa Renée i en intervju tillsammans med sin motspelare Christopher Briney

Annons

Vad detta har att göra med Mean Girls? Vi vet inte exakt, men vi älskar en queen som står upp för sina nära och kära!

Musikalfilmen gav Renée Rapp turen att få jobba med Megan Thee Stallion, och när hon berättade om samarbetet i en intervju fick hon in både att Meg har den bästa rumpan hon någonsin sett, och att hon hatar "den där mannen" och att hon skulle försvara Megan till varje pris.

Hon syftade då på Tory Lanez som 2020 dömdes till 10 års fängelse för att ha skjutit Megan Thee Stallion i foten. Vi håller starkt med på båda punkter!

När Renée var gäst hos Stephen Colbert fick hon en fråga om Rachel McAdams, som spelar Regina George i originalfilmen. Han undrade om hon hade några kommentarer till Rachel, varpå Renée svarar: "Dejta mig?" Helt rimlig reaktion om du frågar oss!

vem dejtar Renée Rapp?

Renée Rapp säger själv att hon har mycket gemensamt med sin karaktär Leighton i The Secret Sex Lives of College Girls.

Annons

– Jag är en vit, bisexuell kvinna, så på ett sätt är min queerness väldigt lätsmält. Jag känner dock verkligen att så mycket av Leighton är jag, och så mycket av Leighton har hjälpt mig förstå mig själv, sa hon 2021 till Vulture.

Andy Kropa

Renée Rapp berättade när hon var gäst i podcasten Call Her Daddy i februari 2023 att hon var lycklig i en stabil relation. Även om förhållandet aldrig bekräftats är fans säkra på att Renée är tillsammans med Alissa Carrington, en ickebinär modell som hon setts mycket tillsammans med.

På Renées födelsedag postade Alissa en gullig bild på dem där de håller om varandra med ihopslingrade händer. Oavsett om de är vänner eller ett par – we stan!

Vi är säkra på att vi kommer att få se mycket mer av Renée Rapp framöver, med hennes talang inom både skådespeleri och artisteri kommer hon garanterat göra ett starkt avtryck i Hollywood!

Annons