Det här är ditt Targaryen-namn: Så gör du steg för steg

07 sep, 2022 
House of the dragon på HBO Max
Stavelse 1 + stavelse 2 + on/rys/yra. Det är receptet för att få fram ditt Targaryen-namn. Såhär gör du – steg för steg.
Annons
Här är House of the dragon-skådisarna i serien vs verkligheten
Här är House of the dragon-skådisarna i serien vs verkligheten

Loasrys Targaryen. Så hade jag hetat om jag tillhört släkten Targaryen i nya House of the dragon. Och det smälter ju faktiskt in rätt bra med de andra huvudkaraktärerna i samma familj: Rhaenyra, Viserys och Daemon.

Så skapar du ditt Targaryen-namn:

Den nya efterlängtade tv-serien hade premiär på HBO Max den 21 augusti i år. I ett inlägg på Instagram har streamingtjänsten delat med sig av instruktioner för hur du gör ditt eget Targaryen-namn.

Instruktionen är enkel. Du använder första stavelsen i ditt förnamn och sätter ihop det med första stavelsen i ditt efternamn. Därefter lägger du till en passande Targaryansk ändelse. Antingen -on, -rys eller -yra.

Annons

Det handlar House of the dragon om

House of the dragon är uppföljaren till Game of thrones. Tv-serien är en prequel så det som utspelar sig där händer före handlingen i Got. Närmare bestämt 172 år före det att Daenerys Targaryen föds.

I House of the dragon får vi följa huset Targaryen som satt på makten då. Kriget om tronen pågår framför allt inom familjen eftersom många bland både hovet och folket anser sig veta bäst vem som ska utses till tronarvinge. Det hela blir inte bättre av att kungens bror är allmänt missnöjd och bestämmer sig för att starta ett eget krig.

Annons