Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

White lotus säsong 2: Det hände mellan Harper och Cameron

15 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
Aubrey Plaza i White lotus
Nyligen visades det sista avsnittet av White lotus säsong 2 – och tittarna lämnades med en hel del obesvarade frågor. Vad hände egentligen mellan Harper och Cameron på det låsta hotellrummet? Skådespelaren Aubrey Plaza har svaret.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 4 feel good-serier du inte vill missa på HBOBrand logo
Se 4 feel good-serier  du inte vill missa på HBO

I säsong två av den hyllade serien White lotus får tittarna återigen följa en grupp hotellgäster på en lyxig resort – denna gång på Sicilien. Bland gästerna hittar vi den förmögna Tanya och maken Greg som träffades redan i säsong ett. Men även en hel del nya ansikten dyker upp i säsongen, bland annat vännerna Cameron (Theo James) och Ethan (Will Sharp) som åkt till Italien med sina respektive Daphne (Meghann Fahy) och Harper (Aubrey Plaza).

White lotus säsong 2
White lotus säsong 2

Under resans gång ställs paren inför svåra prövningar och börjar sakta tvivla på sina förhållanden. Och nu avslöjar Aubrey Plaza vad som egentligen hände mellan karaktärerna Cameron och Harper.

Annons

Varning för spolier!

White Lotus säsong 2 – dramat mellan Ethan och Harper

I avsnitt tre i nya säsongen av White lotus, tar Camerons fru Daphne med Ethans flickvän Harper på en dagsresa till staden Noto. Dagsresan övergår sedan i en övernattning och Cameron och Ethan passar på att festa på hotellet i Taormina. Kvällen spårar ur och Cameron och Ethan hamnar på ett av hotellrummen med två prostituerade. Kvar lämnas en kondomförpackning – som hittas av Harper dagen därpå.

Ethan och Harper i White Lotus
Ethan och Harper i White Lotus

Harper börjar genast misstänka att Ethan varit otrogen – när det i själva verket är Cameron som haft sex med en av de prostituerade. Efter upptäckten börjar hon bete sig annorlunda, och hamnar på hotellrummet med Cameron efter en dagsfest. Ethan, som upptäcker att hotellrummet är låst, konfronterar Harper om hon varit otrogen med Cameron. Och även om Harper medger att de kyssts, så har fansen spekulerat i vad som egentligen hände där på hotellrummet.

Annons
Cameron i White Lotus
Cameron i White Lotus
Cameron och Harper i White lotus
Cameron och Harper i White lotus
Annons

Det hände mellan Cameron och Harper

I Late Night With Seth Meyer avslöjar nu skådespelaren Aubrey Plaza (Harper) vad som faktiskt hände mellan Harper och Cameron – och att det hände mer än vad som visades i serien.

– Jag vet vad som hände och det var att vi gjorde en del grejer som jag (Harper) hatade varenda sekund av. Det var hemskt. Men det skedde ingen penetration.

Aubrey berättar också att hon inte sett slutversionen av avsnittet, men på frågan om karaktärerna bara kysst varandra eller om de kanske till och med tagit varandra på rumpan, svarade hon:

– Jag tog nog på lite mer än så, avslöjar Aubrey.

Aubrey Plaza i White lotus
Aubrey Plaza i White lotus

I sista avsnittet får tittarna sedan se när alla gästerna åker hem och att paren, som då sitter på flygplatsen, ser lyckliga ut.

Annons

– Jag försökte verkligen få till att vi skulle göra några tagningar där vi kanske inte skulle vara så lyckliga egentligen. Kanske att de skulle kunna komma över allt till slut, men jag hade ändå en fantasi om att Harper skiljer sig från Ethan och tar alla hans pengar, berättar Aubrey.

Paren i White lotus
Paren i White lotus

Är du redan nyfiken på vad som händer i nästa säsong? Vi har samlat alla detaljer om White lotus säsong 3 här!

Källa: E online, Foto: HBO Max

Annons