Alla deltagare i Gift vid första ögonkastet 2023

27 mar, 2023 
AvPenellope Ness
Alla deltagare
Gift vid första ögonkastet får en nionde säsong och årets deltagare har äntligen tillkännagetts. Här är alla som vi kommer att få se i de kommande avsnitten!
Annons
Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren
Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren

SVTs Gift vid första ögonkastet får ytterligare en säsong, vilket blir succéseriens nionde. Vi kommer att få följa åtta deltagare i deras jakt på lycka och kärlek.

Reality-serien kommer att få tio avsnitt och har premiär den 10 april 2023. Och nu har alla deltagare tillkännagetts – här är allt vi vet om årets deltagare!

alla deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2023

Deltagarna för Gift vid första ögonkastet 2023

I år träffar vi singlarna Caroline, Ida, Lina, Stina, Arvid, Agust, Fredrik och Alexander. Men hur väl psykoterapeuten Maria Farm, sexolog- och psykoterapeuten Karl Norwald och psykolog Fredric Bohm har lyckats med matchningen återstår att se!

Annons

Fredrik 32 år

Produktchefen Fredrik bor i Stockholm, men är uppvuxen i Hofors. Han söker någon som är lika stark som hans mamma och systrar!

”Ibland får jag höra att jag är för snäll. Det är intressant att man ofta hör att killar är för snälla, men man säger inte så ofta att tjejer är för snälla.”

Fredrik

Lina 37 år

Göteborgaren Lina arbetar som sjukvårdsbiträde. Efter att ha återhämtat sig från en sjukdom, söker hon nu en partner som hon kan "skapa magi" med.

”Efter att jag fick min diagnos kände jag nästan att jag var förbrukad som människa, men det inser jag ju att jag inte är.”

Annons
Lina

Agust 32 år

Projektledaren och konstnären Agust, är uppvuxen i Järna, men bor numera i Uddebo. Efter att ha rusat genom livet vill Agust nu stanna upp, och äntligen hitta sin drömkvinna.

”Det bor en naiv liten prins i mig som tänker att jag ska få möta en prinsessa”

Agust

Stina 31 år

Sjuksköterskan Stina bor i Uppsala, men är uppvuxen i Enköping. Hon hoppas nu på att hitta en partner som hon kan dela ett framtida Svenssonliv med, fast med en ”guldkant”.

Annons

”Jag tror att jag är singel eftersom jag är en tjej med mycket skinn på näsan.”

Stina
nöje
5 nya utvalda tv-serier och filmer att se fram emot

Alexander 40 år

Malmöbon Alexander är uppvuxen i Ullared och arbetar som enhetschef på akutavdelningen. Han hoppas på att hitta någon som kan älska honom för den han är.

”Mitt i alltihop är den starkaste känslan en längtan efter att få träffa dig och bara dig.”

Alexander

Ida 35 år

Ida arbetar som mäklare i Stockholm, som kommer ifrån Aspeå. Hon säger att hon gärna vill hitta en modern och kommunikativ man – som också en passionerad älskare!

Annons

”Han ska liksom kunna rädda mig och bara vara min store starke Tarzan."

Ida

Arvid 34 år

Militärofficeren Arvid bor i Djursholm, men är uppvuxen i Knutby. Han längtar efter en rolig partner, som kan putta omkull honom i skidspåret.

”Jag tror att jag har en idé om vad jag vill ha, men jag kanske behöver något annat?”

Arvid

Caroline 32 år

Caroline är en djursjukskötare som bor i Kumla, men är ursprungligen från Örebro. Hon drömmer om att hitta en partner som vill leva ett lugnt liv med många djur och nära naturen.

Annons

”Jag har ju aldrig haft en fantasidröm om ett bröllop.”

Caroline

När har Gift vid första ögonkastet premiär 2023?

Den nionde säsongen av Gift vid första ögonkastet har premiär måndag 10 april 2023 och kan ses på SVT1 och SVT Play. Programmet följs även i år av serien Kärleksrådet, där Helle Schunnesson samtalar med experterna om det många längtar efter – den stora hållbara kärleken!

Foto: SVT/ Janne Danielsson

Annons
Innehåller annonslänkar