Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

De gästar Biancas talkshow

14 okt, 2022 
AvLinda Strömbäck
Bianca Ingrosso
Det börjar närma sig premiär för Bianca Ingrossos nya talkshow på Kanal 5 och Discovery+. Fredagen den 14 oktober kl. 22.00 gör hon programledardebut. Här är de första gästerna i nya showen Bianca!
Annons
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"Brand logo
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"

I våras kom nyheten att influencern och entreprenören Bianca Ingrosso får sin alldeles egna talkshow.

– Den kommer att heta Bianca. För det här programmet ska vara mig, det ska vara öppet, det ska vara glatt, det ska vara härligt. Hur sjukt hörrni att jag i höst kommer att få sitta med er i soffan, två dagar i veckan och bjuda in gäster och artister, berättade Bianca på Youtube i samband med nyheten.

Nu gör Bianca Ingrosso sin programledardebut. Här är de första gästerna som får sätta sig i intervjusoffan hos Bianca.

Bianca Ingrosso om sin nya show

Premiären närmar sig med stormsteg. För ELLE berättar Bianca att showen är en barndomsdröm som gått i uppfyllelse.

Annons

– Jag och Benjamin har ju lekt artist och skådespelare i alla år. Och jag har intervjuat honom. Jag har alltid drömt om att sitta i Ellen DeGeneres publik eller att en dag få sitta i hennes fåtölj, berättar Bianca Ingrosso för ELLE.

Hon berättar också att Bianca är inspirerad av amerikanska talshows som Oprah, Corden och Fallon och att showen är tänkt att vara lättsam och underhållande. Dessutom bjuds tittarna på två avsnitt per vecka.

– Jag vill att folk ska komma hem efter en jobbig dag, samla familjen och titta på tv igen. Sätta sig ned och njuta av underhållning. Inte för pretentiöst och allvarligt, berättar Bianca för ELLE.

Bianca Ingrosso i Bianca
Bianca Ingrosso i Bianca

Gästerna i Bianca

I Bianca, bjuder nu influencern (och programledaren!) in Magnus Uggla och dottern Agnes Uggla till premiäravsnittet. Dessutom får vi träffa skådespelaren Evin Ahmad som avslöjar hemligheter från inspelningen av Netflix-serien Snabba cash, och Mustiga-Mauri Hermundsson som tvingas spill the tea... I premiäravsnittet kommer det även bjudas på musik av artisten ADAAM som framför sin superhit Södermalm.

Annons

Redan på lördagen får tittarna möjligheten att se ytterligare ett avsnitt av den nya talkshowen. I programmet gästar då stjärnregissören Lasse Hallström, känd för filmer som Dear John och Casanova, och som nu är aktuell med filmen Hilma, baserad på konstnären Hilma af Klints liv. Även entreprenören Amanda Schulman dyker upp och pratar om ångest, och racerstjärnan Marcus Ericsson berättar varför han, som andra svensk någonsina att ta hem Indy 500, firade vinsten genom att bada i mjölk.

Talkshowen Bianca
Talkshowen Bianca

Då sänds Bianca

Premiären för Bianca äger rum fredagen den 14 oktober kl. 22.00 på Kanal 5 och Discovery+. Avsnitt två går att streama redan på lördagen den 15 oktober på Discovery+ och sänds även på Kanal 5 kl 22.00.

– Jag är otroligt förväntansfull och pirrig inför premiären av Bianca, och alla fina program vi har framför oss. Jag ser fram emot att bjuda in spännande namn från Sverige och hela världen och ställa frågor som jag tror att både jag och tittarna är lite extra nyfikna på. Det kommer att bli en helt magisk höst tillsammans med alla gäster, publiken i studion och tittarna. Snart är väntan äntligen över!, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

This or that med Bianca IngrossoBrand logo
This or that med Bianca Ingrosso

Foto: TT, Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons