Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Därför håller Rihanna och ASAP Rocky sonen hemlig

21 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
Rihanna och ASAP Rocky
Den 13 maj välkomnade Rihanna och ASAP Rocky sitt första barn till världen. Flera månader senare har paret ännu inte berättat om sin nyfödda son.
Annons
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

Sedan det blev officiellt att Rihanna och ASAP Rocky väntade barn i januari, har Rihanna stolt visat upp gravidmagen för omvärlden. Men efter bebisen kommit till världen har Rihanna hållit både sig själv och sonen utanför rampljuset – här är anledningen varför.

Rihanna och ASAP Rockys sons namn

Sedan bebisens ankomst i maj har varken namn eller bild på den nyfödda sonen dykt upp i sociala medier. Enligt en källa till US Weekly har Rihanna och ASAP Rocky endast delat med sig av barnets namn till några få familjemedlemmar.

– De kommer hålla namnet hemligt tills de är redo att berätta det för resten av världen, berättar källan.

Annons

Rihanna som mamma

En annan källa till US Weekly berättar att Rihanna också varit sparsam med att visa upp bebisen för sin omgivning och att hon nu har fullt upp med att anpassa sig till sin nya roll som mamma.

– Rihanna är väldigt beskyddande över sin bebis, hon har bara låtit en liten grupp familj och vänner träffa honom, berättar källan och fortsätter:

– Med några undantag, så har Rihanna inte heller varit den typen som delar med sig av sitt privatliv i sociala medier. Just nu håller hon på att lära sig sin nya roll som mamma och tar varje dag som den kommer. Hon är väldigt engagerad och försöker vara den bästa mamma hon kan för sin son. Det här är den viktigaste tiden i hennes liv och hon tar det på stort allvar. Även om hon har mycket hjälp runt om kring sig så kommer hon inte förlita sig på att någon nanny ska uppfostra hennes son, berättar källan till US Weekly.

ASAP Rocky och Rihannas relation efter bebisen

Inför farsdag berättade en nära källa till den nyblivna familjen att Rihanna och ASAP Rocky blivit mer kära än någonsin efter bebisens ankomst.

– Rihanna har fått se en helt ny sida av Rocky. Hon har blivit ännu mer kär i honom sedan de välkomnade sin son till världen och älskar varenda sekund Rocky och sonen är tillsammans, berättade källan.

– Han är en exakt blandning mellan dem två och är han är så liten. I vissa ljus ser han exakt ut som ASAP och i andra ser han exakt ut som Rihanna. Han har definitivt Rihannas ögon!

Källa: Your Tango, Foto: TT, Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons