Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Danijela Pavlica: ”Vi har förlorat vårt barn som dog i magen”

23 feb, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Danijela Pavlica: ”Vi har förlorat vårt barn som dog i magen”
Nu berättar Danijela ”Dani” Pavlica att hon förlorat sitt barn i magen, drygt två månader innan sitt beräknade förlossningdatum.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så stöttar du någon i sorgBrand logo
Så stöttar du någon i sorg

Danijela ”Dani” Pavlica var planerad att föda sitt andra barn i april, men nu berättar hon i ett inlägg på Instagram att hon förlorat sitt barn i magen. Och sorgen är stor.

”Vår älskade änglason. Så förfärligt och orättvist. Vi har förlorat vårt barn som dog i magen. Chocken börjar lägga sig och sorgen tar över. Känslan som började som en overklig mardröm är nu verklig”, skriver hon i ett hjärtskärande inlägg på Instagram som visar att hon vid tidpunkten fortfarande befinner sig på BB i Stockholm och fortsätter:

”När vi samlat kraft och mod ska vi försöka berätta mer om detta. Men vi tar en dag i taget. Vi är så tacksamma för alla omkring oss som stöttat. Vi kommer alltid att älska dig, vår älskade änglason. /Dani och Babak och storasyster Vienna”.

Danijela ”Dani” Pavlica stöttas av tusentals

Samtidigt som hon berättar om att hon förlorat sonen i magen, publicerar hon en bild på barnet när han ligger i hennes famn. Under inlägget väller det in stöttande kommentarer, och det är tydligt att många lämnas berörda. ”För alltid i våra hjärtan”, skriver väninnan Kenza Zouiten Subosic, och Bianca Ingrosso lämnar också ett fint meddelande: ”Sänder all kärlek jag kan och styrka till er. Världens finaste ängel har nu kommit till himlen”.

Annons

Bebisen dog bara två veckor efter babyshowern

Danijela ”Dani” Pavlica lever på Östermalm i Stockholm tillsammans med sambon Babak Faramarzian och dottern Vienna som snart fyller två år. Det var i oktober 2020 som Danijela ”Dani” Pavlica delade med sig av nyheten om att hon skulle bli tvåbarnsmamma på sina sociala medier-kanaler, och det tragiska beskedet om sonens död kommer bara två veckor efter hennes babyshower. Vilken bästa kompisen Kenza Zouiten Subosic anordnat som en överraskning till henne.

Foto: TT/Instagram

Så stöttar du någon i sorgBrand logo
Så stöttar du någon i sorg

LÄS MER:

Carolina Gynning bryter tystnaden om missfallet

Meghan Markles fina hyllning till andra kvinnor efter missfallet

Skottland blir först i världen med gratis mensskydd till kvinnor

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons