Då har nya Paradise premiär – och så ser nya lyxhotellet ut

23 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
Tone Sekelius
Det börjar närma sig premiären av Paradise Hotels nyversion Paradise. Här är allt vi vet om realityserien – och det nya lyxhotellet!
Annons
Paradise hotel-deltagarna vi minnsBrand logo
Paradise hotel-deltagarna vi minns

Paradise Hotel kommer nu i en helt ny tappning efter att reality-serien mötts av stark kritik – och där den sista säsongen slopades efter en manlig deltagare anmälts för övergrepp. Nu vill Viaplay satsa på ett mer modernt program som fokuserar på samtida värderingar.

Här allt vi vet om nya Paradise!

Nya realityserien Paradise

I den nya tappningen av Paradise Hotel kommer nu deltagarna få möjlighet att bilda par med vem man vill, och inte behöva bilda par med det motsatta könet. Deltagarna måste vara över 20 år och behöver inte vara singlar, rummen i den nya serien kommer dessutom bestå av två enkelsängar istället för en dubbelsäng.

Annons

Programmet kommer fortfarande att spelas in i Mexiko, men på en annan plats än tidigare – nämligen vid mexikanska rivieran på hotellet Playa Nix. Hotellet består av ett enplanshus och två tvåvåningshus, en pool, gym och även en kyrka – precis belagt intill havsstranden.

Vem är programledare för Paradise?

Ny programledare för serien är influencern och artisten Tone Sekelius, känd från Youtube och Melodifestivalen.

– Vi är väldigt glada att kunna presentera Tone som vår programledare för Paradise. Hon är en av Sveriges främsta artister och vi är övertygade om att hon genom sin värme och karisma kommer att sätta sin unika prägel på programmet. Vi ser jättemycket fram emot att komma igång med inspelningarna med Tone och vår fantastiska cast, berättade Viaplay tidigare i ett pressmeddelande.

Även Tone Sekelius kommenterade sitt uppdrag som programledare för nysatsningen Paradise.

– Det är en ny dag i paradiset - på riktigt! Med alla de förändringar som programmet har genomgått så känner jag mig trygg i att komma in och ta tittarna i handen och leda dem igenom det nya Paradise. Jag ser så mycket fram emot det här, detta får ni bara inte missa, sa Tone Sekelius i pressmeddelandet.

Tone Sekelius i nya Paradise
Tone Sekelius i nya Paradise

Vilket datum har Paradise premiär?

Och nu behöver vi inte vänta länge till för att få se det nya programmet! Realityserien Paradise har premiär den 24 oktober och kommer att visas på Viaplay. Nedan kan du se en sneak peak av nya hotellet Playa Nix!

Annons

– Playa Nix är onekligen en plats som andas paradis. Det ligger precis vid havsstranden och det finns många små vrår att viska och prassla i, men med kameror i vartenda hörn så kommer ingen såklart undan. Det ska jag se till. Viaplays tittare har mycket att se fram emot, berättar Tone Sekelius.

Foto: TT, Youtube

Annons