Allt om nya Paradise hotel – Tone Sekelius blir programledare

Allt om nya Paradise hotel – Tone Sekelius blir programledare

Paradise hotel blir Paradise!
Dokusåpan kommer nu tillbaka i en ny tappning – och med en helt ny programledare.
02 juni, 2022
Paradise hotel stoppas helt
0:41

Efter reklamen: Paradise hotel stoppas helt

(0:41)

Slå på ljud

Paradise hotel kommer tillbaka! Den här gången i en ny tappning, med nytt namn. Paradise hotel blir Paradise.

Viaplay beskriver den nya versionen av dokusåpan som en modern realityserie med fokus på samtida värderingar. Nu behöver inte längre deltagarna bilda par med det motsatta könet, som det varit innan. Utan vem som helst kan stå med vem som helst. Deltagarna behöver inte heller längre vara singlar och rummen består av två enkelsängar istället för en dubbelsäng.

Tone Sekelius leder nya Paradise

Den senaste säsongen av programmet, då vi endast fick se halva säsongen, var Nicole Falciani programledare. Men nu är hon ersatt av Tone Sekelius! Tone är från början känd från Youtube, och vi såg henne i årets upplaga av Melodifestivalen, då hon skrev historia som den första transpersonen i programmet.

Och nu väntar nya uppdrag för Tone Sekelius.

– Vi är väldigt glada att kunna presentera Tone som vår programledare för Paradise. Hon är en av Sveriges främsta artister och vi är övertygade om att hon genom sin värme och karisma kommer att sätta sin unika prägel på programmet. Vi ser jättemycket fram emot att komma igång med inspelningarna med Tone och vår fantastiska cast, säger Joakim Franke, Head of Non-Scripted Content på Viaplay Group, i ett pressmeddelande.

Tone Sekelius om att leda Paradise hotel

Snart drar inspelningarna igång i Mexiko, och den här gången på en annan plats än tidigare.

– Det är en ny dag i paradiset - på riktigt! Med alla de förändringar som programmet har genomgått så känner jag mig trygg i att komma in och ta tittarna i handen och leda dem igenom det nya Paradise. Jag ser så mycket fram emot det här, detta får ni bara inte missa, säger Tone Sekelius i pressmeddelandet.

Senast vi kunde följa dokusåpan var under våren 2021, men säsongen avbröts på grund av att en förundersökning om sexuella övergrepp inleddes. De hade då även spelat in en ytterligare säsong av programmet, som de valde att inte sända alls.

Foto: Instagram