Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Cleo Kinnaman om varför det tog slut med Joel Kinnaman: ”Dras mer till tjejer”

24 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
Cleo Kinnaman
Cleo Kinnaman och Joel Kinnaman var ett par i fem år innan de valde att gå skilda vägar. Nu berättar Cleo anledningen bakom uppbrottet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Cleo Kinnaman och Joel Kinnaman träffades 2014. Bara ett år senare valde dem att gifta sig i hemlighet i Los Angeles, men 2018 resulterade äktenskapet i skilsmässa, efter tre år som gifta. I Rebecca Stellas podcast Nu börjar livet berättar Cleo Kinnaman varför paret valde att göra slut.

Cleo Kinnaman om sin sexualitet

I podcasten Nu börjar livet, berättar Cleo Kinnaman att hennes sexualitet legat till grund för parets uppbrott.

– Jag föredrar kvinnor, alltid gjort det. Innan Joel också. Jag har inte varit med så många killar i överhuvudtaget. Jag skulle inte säga att jag är lesbisk, jag har varit ihop med en man, säger Cleo Kinnaman i podcasten och nämner också att hon för tillfället är singel.

Annons

Cleo Kinnaman om uppbrottet från Joel

I podcasten frågar Rebecca Stella om uppbrottet berott på att hon träffat en tjej samtidigt som hon var tillsammans med Joel.

– Nej. Vi gjorde slut för min sexualitet och sen kände jag mig inte helt redo att stadga mig med en kille och ha barn och hela det köret, för han var på den vägen. Det var inte rätt för mig i den tiden, berättar Cleo Kinnaman.

Cleo berättade även tidigare i podcasten Bathina – en podcast att hon och Joel haft en bra relation men att hon till slut inte kunde blunda för sin sexualitet.

– Trots att vi hade en sån fin relation. Trots allt det, så kände jag samma grej gentemot kvinnor. Även efter fyra år, fem år. Det försvann aldrig, berättade Cleo då.

Cleo Kinnaman byter efternamn

Fyra år efter uppbrottet berättar nu Cleo att hon också byter efternamn. Innan hon gifte sig med Joel Kinnaman hette hon Wattenström, som är hennes födelsenamn.

– Jag ska faktiskt ändra mitt efternamn. Varför vill jag inte prata om. Jag kommer ändra till min mammas födelsenamn, berättar Cleo Kinnaman i Nu börjar livet.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons